Rijana: Beskrajni spisak ljubavnika

Autor:

14.07.2017 20:07

Foto:

Foto:



Seksi pevačica sa Barbadosa brčkala se u bazenu na Ibici, ljubila i mazila sa saudijskim milijarderom na koga je svojevremeno bacila oko i Naomi Kembel

Fotografije iz jednog bazena na Ibici preplavile su internet proteklih dana. Na njima su pevačica Rijana (29), lepotica sa Barbadosa, i njen novi dečko. Ljubili su se, grlili i mazili u vodi, a ubrzo je isplivalo i ime tajanstvenog ljubavnika: radi se o 29-godišnjem biznismenu iz Saudijske Arabije Hasanu Džamelu.

Prestižno priznanje muzičkoj zvezdi: Harvard izabrao Rijanu za humanitarku godine

Dobro je, vršnjaci su - pomislili su odmah brojni Rijanini fanovi, navikli na velike razlike u godinama slavnih ljubavnika. Dobro je, nije nikome “skinula” dečka - rezonovali su drugi. I - pogrešili su! Hasan Džamel je bivši momak Naomi Kembel, s njom je bio “u šemi” prošlog leta. Poznata manekenka nije sa odobravanjem primila vest da njen bivši ima novu devojku, i to je razlog za potencijalni rat u najavi na relaciji Rijana-Naomi.

Novopečeni ljubavnici su pokušali da se kamufliraju pa su odmah izbrisali međusobno praćenje na instagramu, ali je već bilo kasno. Fotke sa Ibice su postale viralni hit, a momentalno su krenule i priče o identitetu novog Rijaninog dečka.

Hasan Džamel je milijarder. Tačnije - milijarder i po, jer bogatstvo njegove porodice procenjuje se na 1,5 milijardi dolara (magazin “Forbes” procenio je Rijaninu imovinu na 230 miliona dolara, u prošloj godini je zaradila 36 miliona što ju je svrstalo na 77. mesto na planeti). Hasan je suvlasnik porodične firme “Abdul Latif Jameel Domestic”, koja je od 1955. glavni zastupnik za “Toyotu” u Saudijskoj Arabiji. A koliko su terenci ovog japanskog proizvođača popularni na pustinjskim drumovima Saudijskog poluostrva, ne treba ni trošiti reči. Već pomenuti magazin “Forbes”, čiji se sud smatra zvaničnim, stavio je porodicu Hasana Džamela na 12. mesto najbogatijih arapskih familija u svetu.

Dakle, ovaj momak nije neko kome će Rijana da plaća letovanje i večere. Povezuje ih još nešto: ljubav prema sportu. Hasanova porodica je zvanični vlasnik fudbalske lige u Saudijskoj Arabiji, a Rijana je vrlo dobro upućena u ovaj sport. Pre dve godine je imala ljubavnu aferu sa centarforom Real Madrida i francuske reprezentacije Karimom Benzemom. Mada sasvim dobro poznaje i automobilizam, kraće vreme izlazila je sa šampionom formule jedan Luisom Hamiltonom. Čak se pričalo i da jedva čeka kraj ovogodišnje NBA sezone kako bi se posvetila košarkaškom superstaru Kevinu Durantu. Očigledno, Hasan je prvi stigao do nje (bar sudeći po slikama iz bazena). A bolji poznavaoci života lepotice sa Barbadosa čak tvrde da je Džamel “doplivao” do nje još u oktobru prošle godine, i da su golupčići devet meseci uspešno krili svoju vezu.

BESKRAJNI SPISAK LJUBAVNIKA

Di-džej Kaled i Rijana dali novu dimenziju vanvremenskom hitu Karlosa Santane

Rijana je dospela u žižu javnosti kad ju je pre osam godina pretukao njen tadašnji dečko Kris Braun. Povrede, pre svega na licu, brzo su zacelile mada se sudski postupak vukao znatno duže. Ipak, kraće od šest godina, koliko su ona i Kris bili zajedno. I pre i (naročito) posle pevačica je imala brojne veze, spisak svih njenih ljubavnika ličio bi na dajdžestirani telefonski imenik: Džej-Zi, Šija Labef, pevač Omarion Grandberi, glumci Vilmer Valderama i Džoš Henderson, muzičar Džastin Timberlejk, model Dadli O’Šonesi, košarkaš Džej Ar Smit, pa opet glumci Kolin Farel, Ešton Kučer, Leonardo Dikaprio, bubnjar Trevis Bejker, rijaliti zvezda Rob Kardašijan, izvesni Džastin Leboj, košarkaš Met Barns... između ostalih. Bile su ovo sve kraće veze, a duže su one sa Negusom Silijem, momkom sa Barbadosa (2001-2003), glumcem Džošom Hartnetom (2007), igračem bejzbola Metom Kempom (2010) i reperom Drejkom (2010-2016).

Uz sve ove ljubavne partnere Rijana je našla vremena i za humanitarni rad. Njena fondacija “Clara Lionel” bori se protiv nepravde, nejednakosti i siromaštva. Pretpostavlja se da će proširiti polje delovanja i na “društvene promene i ekonomsku održivost” - čime se bavi humanitarna fondacija “Community Jameel” njenog dečka Hasana. A šta o svemu tome misli Naomi Kembel - čuće se narednih dana.