Branka Pujić o suprugu: Draganove pohvale me ponesu

Autor:

16.07.2017 14:30

Foto:

Foto:Glumački par Branka Pujić (53) i Dragan Jovanović (51) važi za jedan od najomiljenijih na domaćoj javnoj sceni. Njihova ljubav koja bezmalo traje tri decenije, započela je davnih devedesetih godina prošlog veka na Fakultetu dramskih umetnosti.

Branka Pujić i Dragan Jovanović: Kako nam se ljubav uvukla pod kožu

Prvi  put kad je ugledao, glumac koji je zbog svog specifičnog smisla za humor jedan od najomiljenijih među publikom, znao je da je ona "ta".

– Prvi put kad sam je spazio znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je - ispričao je jednom prilikom u razgovoru za "Gloriju".

Za 26 godina zajedničkog života, od kojih su 25 proveli u braku, ovaj par je izgradio odnos pun razumevanja i poverenja. Kad je posao u pitanju, jedno drugom su najbolji kritičari.

 

- Lepo je što se oboje bavimo glumom, jer se verovatno ne bismo drugačije ni sreli. Mi se dobro razumemo zbog našeg posla, jasno nam je šta gluma podrazumeva, svesni smo i njenih dobrih i loših strana. Dragan je jako strog kritičar. Kod njega nema pardona, ono što mu je na umu to je i na drumu. Često mu govorim da izabere bar način na koji nešto kaže, ali on je uvek iskren, bez, kako ume da kaže, foliranja i uvijanja. Prilično je strog, ali zaista ne znam da li me iko tako dobro poznaje kao on, svaka mu je na mestu. I verujem da to radi najdobronamernije, a često me to i pokrene. Eto, ponekad me i pohvali, pa me i to i te kako ponese - otrkila je glumica u razgovoru za "Novosti".

Maja Gašić

Autor