Nevena Ristić i Marko Vukes u novoj "Gloriji": Svadba do jutra

Autor:

18.07.2017 11:36

Foto:

Foto:



Beogradska glumica i zagrebački muzičar trogodišnju ljubavnu idilu ozvaničili su sklapanjem braka na ceremoniji u Mariji Bistrici, posle čega su sa prijateljima i rodbinom priredili zabavu za pamćenje koja je okončana svirkom u svitanje

Nakon što su svoju vezu krunisali brakom u Mariji Bistrici 7. jula, glumica Nevena Ristić (27), koja od sada nosi muževljevo prezime, i muzičar Marko Vukes (27) nastavljaju da žive na relaciji Beograd-Zagreb. Iako je snažan pljusak zahvatio taj deo Zagorja sat pre zakazanog termina za venčanje i pretio da pokvari događaj, mladenci su bračne zavete izgovorili po divnom sunčanom vremenu, što su Nevena i Marko protumačili kao dobar znak da je odluka bila prava i da je njihova ljubav večna.

- Iako sam se tog dana probudila potpuno mirna i sa Markom kao i obično popila kafu, kako se trenutak venčanja bližio počela sam da osećam uzbuđenje koje je bilo drugačije od bilo čega dosad doživljenog. To nije bila trema, već skup lepih trenutaka. Znala sam da je to neki poseban film koji mi se sprema - kaže Nevena.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 17. jula!