Zoran Kalezić u novoj "Gloriji": Kakav deda, takav Danilo

Autor:

19.07.2017 17:00

Foto:

Foto:



Pevač narodne muzike proslavio je na tradicionalan način, burno i bučno, rođenje prvog unuka, a onda je sa suprugom Irenom otputovao u Čikago kako bi video naslednika i čestitao sinu Filipu i snaji Suzani

Legenda narodne muzike Zoran Kalezić (67) postao je nedavno deda. Sin Filip ga je obavestio da se u Čikagu, gde sa suprugom Suzanom živi poslednjih deset godina, rodio mali Danilo Kalezić, prvo Zoranovo unuče. Srećnog dedu radosna vest dočekala je u Beogradu, u kom je, uz prijatelje i orkestar, slavio do sitnih sati.

- Nisam razumeo oca kad mi je pričao da više voli moga sina Filipa nego mene. To mi je bilo potpuno nedokučivo i nezamislivo. Ali kada mi je sin javio da sam postao deda, obuzela me je tako čudna emocija, mir u duši, nekakav osećaj koji nikada ranije nisam doživeo. Sve mi je postalo jasno kada sam mu video sliku, a najpribližniji opis tog stanja jeste da sam jednostavno van sebe od ljubavi, lepote i sreće. Ne mogu vam rečima opisati koliko mi ovo znači - kaže Zoran Kalezić.

Ostatak intervjua sa Zoranom Kalezićem pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 17. jula!

Maja Gašić

Autor