Maja i Nenad Pagonis: Tokom sedam godina smo se razilazili i mirili, ali su nas deca pripitomila

Autor:

26.07.2017 13:36

Foto:

Foto:



U životu kik-boks šampiona i njegove supruge mnogo toga se promenilo od kada su napustili gradsku vrevu Novog Sada i preselili se u kuću na periferiji u blizini Dunava, u kojoj su stvorili sve uslove za bezbrižno detinjstvo i odrastanje kćerke Tese i sina Vladimirosa

Višestrukom šampionu Evrope i sveta u boksu i kik-boksu Nenadu Pagonisu (29) bio je potreban samo jedan susret s glumicom Majom Brukner (36) da se zaljubi i poželi da s njom zasnuje porodicu. Odmah je osetio snažnu privlačnost iako je buduću suprugu video u prolazu na novosadskom Štrandu, gotovo na dve sekunde.

- Privukla me je njena neverovatna energija, istog trenutka sam znao da je to - to. Zabavljali smo se nekoliko godina, imali uspone i padove kao i u drugim vezama, a kad je Maja zatrudnela s našom kćerkicom, uskoro trogodišnjom Tesom, ubrzao sam radove na izgradnji kuće, pošto sam plac kupio još odavno - kaže Nenad i dodaje: - Vrlo brzo smo se preselili na periferiju Novog Sada, u blizini Dunava. Shvatio sam da mi gradski život i buka više uopšte ne odgovaraju. Kako vreme odmiče sve više volim mir i tišinu, svoje prostrano dvorište. Veliki sam komformista, uživam da je meni i mojima udobno, prijatno, da nam je sve nadohvat ruke. Ali i da nam dođu prijatelji, da se družimo, a sve to u stanu ne može, pa smo se opredelili za ovu varijantu. A otkako smo pre devet meseci dobili sina Vladimirosa, sve mi je savršeno, ovo je najlepši period u mom životu.

SAZREVANJE UZ MALER I CIGLU

Maja napominje da su se dugo zabavljali, izlazili, i da su pre nego što su se “smuvali” imali priličan prijateljski “staž”. Ističe i da ne slave godišnjice jer ne robuju datumima.

- Zajedno smo šest-sedam godina, u tom periodu smo se razilazili i mirili, ali su nas deca pripitomila. Sad smo super. I Nenad se u međuvremenu promenio, ovog leta puni 30 i sad je već ozbiljan čovek - kaže Maja. - Zanimljivo je kako je brzo sazrevao dok je gradio kuću. Tada, dok smo čekali prvo dete, puno je i trenirao, imao mečeve i ujedno brinuo o porodici. Bio je to veliki izazov za mladog čoveka. Zemlju je kupio još ranije, ali je radove počeo tek kad je beba bila na putu. Drugo dete nam u tom momentu nije bilo ni u planu, ali ispostavilo se da je to za klince super stvar.

Oboje su baš mali, Tesa je imala samo 20 meseci kad se Vladimiros rodio. Ona ide u vrtić, a kad je dobila brata, na svu sreću nije pravila one tipično dečje ljubomorne ispade, iako su nas svi plašili da će se to dogoditi. Lepo se slažu, ali tek kreće interakcija, pošto su maltene kao blizanci. Inače, nemamo stalnu pomoć oko njihove nege, bake su tu, ali to nije dovoljno - zaključila je Maja.

Maja Gašić

Autor