Prinčevi Vilijam i Hari se kroz suze i smeh prisećaju dragocenih trenutaka s majkom: Na momente nas je gušila svojom ljubavlju

Autor:

26.07.2017 14:44

Foto:

Foto:



Dokumentarac "Diana, Our Mother: Her Life and Legacy" još uvek nije prikazan, a veći deo ovog filma o najomiljenijoj britanskoj princezi je već poznat javnosti. U njemu, prinčevi Vilijam i Hari prvi put govore o svojoj majci, otkrivaju detalje o njenom životu koji su manje poznate javnosti, pričaju o ljubavi koju im je nesebično pružala...

Prinčevi Hari i Vilijam: Poslednji razgovor s majkom zauvek će nas proganjati

Kako su i sami priznali, snimanje ovog filma je i njih dvojicu zbližilo. Hari, kome je bilo svega 12 kada je Dajana tragično nastradala u saobraćajonj nesreći 31. avggsta 1997. dugo nije mogao o njoj da priča. Svoj bol je gušio, misleći da će tako nestati... I Vilijam, kome je bilo 15 kad je ostao bez majke, prolazio je kroz isto.


Ovo je prvi put da su njih dvojica međusobno, a i javno progovorili o ženi koju britanska nacija i dalje obožava.

- Ovo je prvi put da nas dvojica ovako otvoreno razgovaramo o majci. Još uvek je teško, još uvek je bolno - rekao je Hari.


- Gotovo da nema dana da ne pomislim na nju - dodao je Vilijam - Dvadesetogodišnjica njene smrti se čini kao dobar povod da se prisetimo svih lepih stvari vezanih za nju i nadam se, pokažemo javnosti jednu drugu stranu njene ličnosti koju do sada nisu imali prilike da upoznaju. Hari i ja smo se osećali neverovatno voljeno, a taj osećaj je još uvek sa nama. 

Dajana – tužna i napuštena: Fotka koja nikad nije objavljena zbog princezine smrti (foto)

U dokumentaecu, braća su prebirala po starim fotografijama iz albuma princeze Dajane, nekih su se sećali, neke su im bile nepoznate.


- Srećna vremena, lepa nasmejana lica, divne uspomene - komentarisali su, dodavši da je Dajana imala ogromno srce i da ih je na momente gušila svojom neizmernom ljubavlju...


Fotografija zbog koje su obojici zasuzile oči, bila je ona na kojoj princeza u rukama drži dvogodišnjeg Vilijama.

- Verovao ili ne, ali obojica smo na ovoj fotografiji sa njom. Ti si u maminom stomaku - nežno je rekao Vilijam mlađem bratu.

Maja Gašić

Autor