Adrijana Lima u novoj "Gloriji": Lažni ljubavni čaj

Autor:

26.07.2017 16:58

Foto:

Foto:



Dok se manekenka u Bodrumu ljubi i drži za ruke sa ‘novim dečkom’, turskim piscem Metinom Harom, mediji tvrde da je njihova veza marketinška nameštaljka koju je smislio zajednički prijatelj

Navijači Marka Jarića (38), nekadašnjeg srpskog košarkaša, ostali su razočarani. Njihov ljubimac nije uspeo ponovo da osvoji srce anđela “Victoria’s Secreta”, prelepe Brazilke Adrijane Lime (36), za vreme njihovog zajedničkog letovanja u Crnoj Gori. Marko i Lima su se prošle godine zvanično razveli, a početkom jula bili su na moru sa kćerkama Valentinom (7) i Sijenom (4).

Izgledalo je kao da se opet razbuktala strast među bivšim supružnicima, ali to je bio samo privid. Kao što je i sve što je sledilo posle Adrijaninog odlaska iz Crne Gore bio privid.

Bivša srpska snajka je, još u vreme dok se sa Markom i kćerkama brčkala na plaži u Bečićima, na svom instagramu postavila sliku šolje na kojoj je nacrtan par koji se drži za ruke. Ispod je napisala: “Ljubavni čaj”. Nije ga ispila sa Jarićem, nego tek po sletanju u Istanbul, gde ju je na aerodromu čekao novi dečko. Odmah su se uhvatili za ruke, baš onako kao na šoljici čaja, i krenuli da se ljube pred brojnim turskim paparacima koji su došli samo da zabeleže trenutak susreta Adrijane i novog muškarca u njenom životu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 24. jula!