Prvi intervju Anđeline Džoli nakon razvoda: Ne želim da plačem pod tušem i skrivam se

Autor:

27.07.2017 11:50

Foto:

Foto:



Razvod o kome se najviše pisalo u proteklih desetak meseci jeste razvod nekada najomiljenijeg holivudskog para Breda Pita (53) i Anđeline Džoli (42) . Prve vesti o njihovom rastanku nisu nagoveštavale da će se saga završiti diskretno. Pričalo se o neverstvu, zavisnosti o alkohola i opijata, maltretiranju dece, pa čak se i FBI umešao...


Nakon nekoliko meseci, prašina se slega, i bivši supružnici su se povukli iz javnosti. Jedini uvid u njihov odnos nakon rastanka bila je izjava lepe glumice za “BBC World News”.

Iznenađujuća izjava lepe glumice: Anđelina Džoli konačno progovorila o razvodu i Bredu

– Ne želim previše da pričam o tome – s teškom mukom je izjavila vidno potresena Anđelina – to je bio veoam bolan period i… Mi smo porodica, i zauvek ćemo biti porodica. I sigurno ćemo zajedno prebroditi ova teška vremena i, nadam se, nakon toga biti još snažniji kao porodica – ispričala je Anđelina.


U međuvremenu, Bred je dao intervju, takođe prvi nakon razvoda od Anđeline za "GQ". Pričao je o svojim porocima i izrazio nadu da će se brakorazvodna parnica završiti dostojanstveno i da njihova deca  -  Medoks (15), Paks (13) i Zahara (12),  Šajlo(11) i blizanci Vivijen i Noks (9) neće zbog toga patiti.

Bred Pit, prvi intervju nakon razvoda: Ako nekoga voliš, pusti ga da ode

A sada je i Anđelina konačno odlučila da progovori o razvodu od holivudskog zavodnika. U intervjuu za "Vanity Fair" je otkrila da su danas u dobrim odnosima. a da je to najbitnije zbog dece.


– Kao devojčica, bila sam zabrinuta za svoju majku. Ne želim da moja deca prolaze kroz isto. Ne želim da plačem pod tušem i skrivam se. Oni moraju da znaju da će sve biti u redu iako ni vi niste sigurni u to – rekla je i dodala - Vodimo računa i dalje jedno o drugom i vodimo računa o porodici. Idemo oboje dalje, ali i imamo isti cilj.


Džolijeva je istakla i da su njihova deca bila veoma hrabra tokom celog ovog medijkog cirkusa koji je pratio razvod. Glumica je pričala i o neobičnom načinu života koji vodi sa svojom decom. Zbog angažovanja u UNICEF-u, neprestano su u pokretu, u obilasku ugroženih područja, a za takav život je Endži priznala da nije "normalan", ali ne u negativnom smislu.

Kako su strani mediji pisali, Bredu je navodno smetalo što stalno putuju, želeo je da se skrase na jednom mestu. Džolijeva je na ove priče odgovorila da joj je najvažnije da su njena deca srećna.

- Naš stil života nije ni u kom pogledu negativan. To nije bio problem u braku. To je bilo i ostaće jedna od retkih divnih stvari koje smo mogli da priuštimo našoj deci - rekla je glumica i dodala da se Noksu posebno sviđa takav način života - Noks mi je rekao: "Ko želi da bude normalan? Mi nismo normalnli. Hajde da nikada ne budemo normalni! Tako da... hvala! Nismo normalni i hajde da uživamo u tome!"


Po prvi put je lepa glumica progovorila i o svom zdravlju, budući da se poslednjih meseci dosta komentarisalo da izgleda bolesno. Otkrila je da boluje od Belove paralize, bolesti koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica. Simptomi su slični kao kod moždanog udara, ali specifično je da pacijent oseća slabost u području jedne strane lica, a ne ruku ili nogu. Osim toga, Džoli pati i od visokog pritiska.


– Ne znam je li to sve bila menopauza ili loša godina. Ponekad žene stave sebe na poslednje mesto, pa im zdravlje strada – rekla je i dodala da će zbog svega toga uzeti pauzu od posla kako bi se posvetila majčinstvu.


– Želim da budemo što više u kući i naučim da spremam jela koja moja deca vole. Želeli su da odem na časove kuvanja. Htela bih uveče da legnem u krevet i budem sigurna da dajem sve od sebe da budem dobra majka – zaključila je.

Maja Gašić

Autor