Mladi žele da se druže s njim: Vlasta Velisavljević birao društvo na svadbi Jelisavete i Miloša Teodosića

Autor: Maja Gašić

01.08.2017 22:00

Foto:

Foto:Iako je svestan svojih godina, glumac Vlasta Velisavljević (90) smatra da su one savršene za istraživanja, preispitivanja, nova verovanja i nove ljubavi.

Vlasta Velisavljević: 90-godišnji haker na kursu

- Zašto da ne? Sve je to tako normalno. Najvažnije je ne osvrtati se unazad nego gledati samo napred. Čim se osvrnete, onda odmah posumnjate u nešto i pomislite da to niste uradili dobro ili kako treba. Ostavite to i potrudite se da samo gledate u budućnost, bar ja nastojim da tako činim.

Strah od godina nema, smatra da su one njegov veliki kapital.

- Sve verujem da mogu da ih pretvorim u nešto vredno. One su moje bogatstvo, ponosim se njima i voleo bih da potraju što duže, baš kao i moje nade, verovanja, planovi. A ovo da postanem guru je vrlo ozbiljan plan i želeo bih da ga ostvarim. Samo da ne bude posle po onoj narodnoj mnogo hteo, mnogo započeo.

Nedavno je prisustvovao svadbi svoje mlađe koleginice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića, na kojoj se još jednom potvrdilo da mladi žele da se druže s njim.

- Svaka zvanica sedela je na određenom mestu. Upao sam u neku grupu gde su bili sve matorci, bilo mi je dosadno pa sam brzo pobegao. Gde ću ja s matorcima? Ne pripadam tamo - kaže Vlasta.

Maja Gašić

Autor