Novak Đoković u novoj "Gloriji": Brate, opusti se malo

Autor:

02.08.2017 10:26

Foto:

Foto:



Osvajač 12 grend slem titula i doskora najbolji teniser sveta objavio je da se zbog povrede lakta neće takmičiti na turnirima do početka 2018. i istakao da je veliku podršku dobio od supruge Jelene i prijatelja Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića, koji su mu dali najbolji savet

Novak Đoković (30) saopštio je da zbog povrede lakta neće igrati na turnirima do 1. januara 2018. godine i tako stavio tačku na višenedeljne spekulacije o prirodi zdravstvenih problema s kojima se bori poslednjih godinu i po. Na konferenciji za novinare koju je sazvao u Beogradu mirno, kao da je reč o nekom drugom, otvoreno je pričao o nesnosnim bolovima koje je trpeo poslednjih 18 meseci, zbog čega nije ranije napravio pauzu, kako ga je Bog “opomenuo” da je vreme da stane, ali i o svojim najjačim strastima, slatkim iščekivanjima rođenja drugog deteta i planovima u budućnosti.

- Tenis je moja strast, obožavam da ga igram, sa sinom, braćom, tatom, prijateljima... Stvarno volim tenis. Taj osećaj sam malo izgubio prošle godine, ali sam ga opet pronašao. Ne vidim kraj karijere nigde blizu, ne razmišljam o penziji. Spremite se, gledaćete još mnogo mojih mečeva - izjavio je teniser koji je u proteklih 15 sezona odigrao 1.146 mečeva, odnosno, u proseku 76 po sezoni.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 21. jula!