Adrijana Lima: Nova ljubav ili dobro organizovana prevara

Autor:

06.08.2017 16:53

Foto:

Foto:



Dok se manekenka u Bodrumu ljubi i drži za ruke sa ‘novim dečkom’, turskim piscem Metinom Harom, mediji tvrde da je njihova veza marketinška nameštaljka koju je smislio zajednički prijatelj

Navijači Marka Jarića (38), nekadašnjeg srpskog košarkaša, ostali su razočarani. Njihov ljubimac nije uspeo ponovo da osvoji srce anđela “Victoria’s Secreta”, prelepe Brazilke Adrijane Lime (36), za vreme njihovog zajedničkog letovanja u Crnoj Gori. Marko i Lima su se prošle godine zvanično razveli, a početkom jula bili su na moru sa kćerkama Valentinom (7) i Sijenom (4). Izgledalo je kao da se opet razbuktala strast među bivšim supružnicima, ali to je bio samo privid. Kao što je i sve što je sledilo posle Adrijaninog odlaska iz Crne Gore bio privid.

Bivša srpska snajka je, još u vreme dok se sa Markom i kćerkama brčkala na plaži u Bečićima, na svom instagramu postavila sliku šolje na kojoj je nacrtan par koji se drži za ruke. Ispod je napisala: “Ljubavni čaj”. Nije ga ispila sa Jarićem, nego tek po sletanju u Istanbul, gde ju je na aerodromu čekao novi dečko. Odmah su se uhvatili za ruke, baš onako kao na šoljici čaja, i krenuli da se ljube pred brojnim turskim paparacima koji su došli samo da zabeleže trenutak susreta Adrijane i novog muškarca u njenom životu.

Momak o kome je reč zove se Metin Hara, godinu je mlađi od Brazilke, ima riđu kosu i bradu i bavi se pisanjem. Izgleda da mu prilično dobro ide jer je iznajmio jahtu nadomak Bodruma, na kojoj su on i Lima danima razmenjivali poljupce. Zajedno su plivali, uveče šetali ulicama mondenskog turskog letovališta na skrivajući se od fotografa. Naprotiv, svaku priliku koristili su da poziraju zagrljeni ili držeći se za ruke. Čak pomalo napadno.

Neobavešteni su se pitali: otkud sad ova veza slavne manekenke i mladog turskog pisca? Odgovor je brzo stigao: upoznali su se 11. juna u Istanbulu, na promociji njegove knjige “Invasion of Love - The Path”. Ona govori o duhovnosti i samospoznaji, što je pogodilo u srce Adrijanu Limu. Već dan kasnije na instagramu svima je preporučila ovo Harino delo. A i pisac je imao svoje viđenje:

- Adrijana i ja smo se upoznali tog dana u Istanbulu. I odmah smo shvatili da gajimo uzajamna osećanja, mada se još uvek upoznajemo - rekao je.

NESUĐENA ‘ADRIJANA HARA’

Na vruću bodrumsku vezu hladan tuš pustio je najpre turski list “Daily Sabah”. Ubrzo su primer sledili i drugi, a najkarakterističniji naslov bio je “Iznajmi Limu radi marketinga”. Mediji su kao “bombu” plasirali vest da je “buduća turska snajka” u lažnoj ljubavi sa piscem. Pišu da je sve dobro organizovana prevara, sa samo jednim ciljem - da se promovišu knjige Metina Hare. Navodno je Adrijana pristala na ovu igru jer ona i Metin imaju zajedničkog prijatelja, producenta koji vodi piščevu književnu kampanju. Cilj je da njegovo ime dospe u žižu javnosti, samim tim da mu se knjige što bolje prodaju. A kako je manekenka ionako dugovala uslugu tom producentu, pristala je da bude iznajmljena radi marketinga.

❤️I CHOOSE LOVE❤️ @metinhara ❤️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Jul 23, 2017 at 4:08pm PDT

Turci, koji su oduševljeno već spekulisali kako bi lepo zvučalo da se njihova snajka zove Adrijana Hara, sada su ogorčeni. Za to vreme golupčići nastavljaju da se ljubakaju po Bodrumu, nimalo im ne smeta medijska haranga.

Brazilka je odavno navikla da raspiruje različite priče i fantazije. Poznata je njena tvrdnja da čuva nevinost za muža, i to je govorila sve do 29. godine kad se udala za Marka Jarića. Pre toga se dve godine zabavljala sa Lenijem Kravicom, kao i sa princom Venceslausom od Lihtenštajna. Posle razlaza sa našim košarkašem bila je u kraćim ili dužim vezama sa glumcem Skotom Istvudom, producentom Rajanom Sikrestom, igračem američkog fudbala Metjuom Harvijem, bejzbol zvezdom Džoom Tomasom, a šuškalo se da nije odolela ni šarmu Džastina Bibera.