Anđelina Džoli: Bez suza pred decom

Autor:

07.08.2017 20:36

Foto:

Foto:U prvom intervjuu posle razvoda od Breda Pita glumica je otkrila da je zbog stresa obolela od Belove paralize i dobila visok krvni pritisak, ali da je uprkos tome ostala u korektnim odnosima s bivšim suprugom

Prvi put posle razvoda od Breda Pita glumica Anđelina Džoli (42) ispričala je kroz šta je sve prošla u prethodnoj godini. U intervjuu za magazin “Vanity Fair” otkrila je da joj je stres narušio zdravlje, pa ima povišen krvni pritisak, a suočila se i sa Belovom paralizom, zbog čega su joj se nekontrolisano grčili mišići lica.

Bred Pit, prvi intervju nakon razvoda: Ako nekoga voliš, pusti ga da ode

- Ne znam da li je to posledica menopauze ili je jednostavno loša godina u pitanju. Ali znam da žene u porodici nekada sebe stavljaju na poslednje mesto, dok se to ne odrazi na njihovo zdravlje. Belovu paralizu sam izlečila pomoću akupunkture, međutim, i dalje imam visok pritisak.

Ambasadorka Visokog komesarijata UN za izbeglice (UNHCR) trenutno je “samo” majka. A kako izgleda dan uz šestoro dece: Medoksa (15), Paksa (13), Zaharu (12), Šiloh (11) i devetogodišnje blizance Noksa i Vivijen, veoma je plastično opisala.

- Svakog dana je haos u našoj porodici. Vodim decu kod lekara, u igraonicu, pakujem ih, organizujem obroke. Već devet meseci pokušavam da budem domaćica, skupljam pseći izmet, perem sudove, čitam deci priče za laku noć. I sve sam bolja u tome.

BOGATA PODSTANARKA

Džolijeva je zahtev za razvod braka podnela u septembru 2016. i narednih devet meseci sa decom je živela kao podstanar, a onda je kupila vilu od 25 miliona dolara koja ima šest spavaćih soba i deset kupatila. Biranim rečima osvrnula se na razloge zbog kojih je odlučila da ostavi Breda. Nije želela da otkriva detalje, ali je odlučno odbacila tvrdnje da je način života njene porodice, koji podrazumeva dosta putovanja, doprineo razlazu.

❤️

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on Aug 7, 2017 at 9:51am PDT

- Naš način života nije bio negativan ni na jedan način. To nije bio problem. To je bila i biće jedna od predivnih mogućnosti koju možemo da priuštimo svojoj deci. Ponosna sam na svih šestoro, posebno jer su u ovim teškim trenucima svi bili veoma hrabri. Svi se oporavljamo od događaja koji su doveli do razvoda. Doduše, deca se ne oporavljaju od samog razvoda, oporavljaju se od životnih stvari.

BEZ SUZA PRED DECOM

Jedino što je ispričala bilo je kad su počele nevolje u raju.

Sreća joj lepo stoji: Ko je Anđelina Džoli vratio osmeh na lice? (foto/video)

- Prvi problemi pojavili su se prošlog leta tokom postprodukcije filma “First They Killed My Father”, čija je tema genocid u Kambodži. Inače, Bred i ja danas imamo normalnu komunikaciju. Vodimo računa i dalje jedno o drugom, kao i o porodici. Idemo oboje dalje, ali nam je cilj isti. Važnije od toga kako smo nas dvoje jeste kako su naša deca. Pošto sam tokom detinjstva stalno bila zabrinuta za svoju majku, ne želim da moja deca budu zabrinuta za mene. Mislim da je veoma važno plakati pod tušem, a ne pred njima. Oni moraju da znaju da će sve biti u redu, čak i kada vi niste sigurni da će biti - zaključila je glumica.