Princeza Dajana u novoj "Gloriji": Zašto je ne оstave na miru

Autor:

08.08.2017 17:17

Foto:

Foto:



Seks s mužem svake tri nedelje - samo je jedan u nizu detalja koje je Ledi Di otkrila svom učitelju tokom govornih vežbi, koje su snimane, potom prodate, a sada iskorišćene u dokumentarcu koji se emituje u Velikoj Britaniji povodom 20. godišnjice njene smrti

Nesrećna princeza Dajana pokojna je već punih 20 godina, ali ne puštaju je da počiva u miru. Dokumentarni film koji se upravo prikazuje na britanskoj televiziji povodom skore godišnjice kobne saobraćajne nesreće u pariskom tunelu Alma, kad su u smrskanom mercedesu poginuli ona i njen tadašnji partner Dodi Fajed, ponovo čeprka po njenoj intimi. “Dajana svojim rečima” naslov je dokumentarca koji se temelji na razgovorima koje je princeza vodila s Piterom Setelenom, instruktorom za govorne vežbe, na sastancima u palati Kensington tokom 1992 i 1993.

Premda su ti razgovori, navodno, bili priprema za Dajanine javne nastupe, Setelen je nije ispitivao o temama o kojima je trebalo da govori u javnosti, kao što su borba protiv HIV-a ili čišćenje područja pod minama, nego joj je, čini se proračunato, postavljao vrlo lična pitanja o bračnim problemima i vanbračnim aferama - i sve to pomno snimao.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 7. avgusta!