Sanja Beštić Berisavac i Vladimir Berisavac u novoj "Gloriji": Trio za velika dela

Autor:

10.08.2017 17:00

Foto:

Foto:



Otkada su pre šest meseci dobili kćerku Ivu, u životu pozorišne rediteljke i advokata mnogo toga se promenilo: sve je podređeno naslednici, pa zbog nje sve češće napuštaju Njujork gde su izgradili uspešne karijere i dolaze u rodni Beograd

Život rediteljke Sanje Beštić Berisavac (35) i njenog supruga, advokata Vladimira Berisavca (35), potpuno se promenio otkad su u februaru dobili kćerku Ivu. Dovoljno je da njihova šestomesečna mezimica zatrepće okicama i istog trena svi planovi padaju u vodu. Iako žive i rade u Njujorku, poslednjih nedelja su u Beogradu jer je njihovoj devojčici ovde lepše.

Sve češće ste u rodnom gradu?

Sanja: U Beogradu ćemo biti malo duže kako bi porodica učestvovala u Ivinom životu. Inače, u Njujorku, gde živim više od 15 godina, veoma je komplikovano odgajati decu, ali ne i nemoguće. Suprug i ja ne želimo da radimo po ceo dan kako bismo platili dadilju, i da onda ne budemo uopšte sa detetom, već se trudimo da na dobar način organizujemo porodični život. S druge strane, ne možemo da se odreknemo Njujorka, tako da ćemo uvek biti malo tamo, malo ovde, što nam odgovara i zbog Vladimirovog posla.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 7. avgusta!

Maja Gašić

Autor