Suzana Mančić u novoj "Gloriji": Izbegla zatvor za dlaku

Autor:

14.08.2017 17:00

Foto:

Foto:



Voditeljka i glumica je imala problem s grčkom policijom zbog prebrze vožnje, i da joj u pomoć nije priskočio verenik Simeon Ocomokos, oduzeli bi joj dozvolu i provela bi četiri dana iza rešetaka

Televizijska voditeljka i glumica Suzana Mančić (60) pamtiće avgustovski boravak u Grčkoj po neprijatnim situacijama sa tamošnjom policijom, koja ju je dva puta privodila zbog prekoračenja brzine. Dok je s kćerkom Natalijom i sestrom Verom bila u poseti kod verenika Simeona Ocomokosa, vozila je prebrzo, što nije promaklo grčkim organima reda. Suzana kaže da su policajci bili veoma strogi. Odnosno, da se nije umešao njen Simica spasitelj, kako je prozvala svog budućeg supruga, dobila bi mandatnu zatvorsku kaznu dužine četiri dana i ostala bi bez vozačke dozvole.

- Svake godine u Grčkoj mene saobraćajna policija “odere” zbog brze vožnje. Kao da drugi ne voze 180 kilometara na sat, samo ja stradam čim prekoračim dozvoljenih 150. Moj drug Vanja Bulić kaže da Grci već sa granice javljaju: “Evo, stiže plavuša” - objašnjava Suzana zašto je “ne vole” grčki policajci.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 11. avgusta!

Maja Gašić

Autor