Dejan Petrović u novoj "Gloriji": Moj drugi rođendan

Autor:

16.08.2017 10:32

Foto:

Foto:



Tek kad je napustio potpuno slupan automobil nakon što je sleteo u ambis u Ovčar Banji i pozvao suprugu da dođe po njega, muzičar, višestruki pobednik Sabora trubača u Guči, shvatio je da je za dlaku izbegao smrt

Muzičar i višestruki pobednik Sabora trubača u Guči Dejan Petrović (34) s minimalnim posledicama preživeo je težak saobraćajni udes, kada se svojim automobilom survao u ambis kod Ovčar Banje. O nesreći je prvo obavestio suprugu Branku, a oboje su od sedmogodišnje kćerke Jovane u početku krili šta se tačno desilo. Ipak, njegova mezimica je osetila da je tata doživeo nešto strašno i kad je kasno te noći došao kući, kao čičak se prilepila uz njega. Nakon što se pribrao posle 24 sata i trezveno sagledao ono što mu se dogodilo, Dejan je stopostotno siguran da je za dlaku izbegao smrt.

- Sve se odigralo oko 19 časova tog 2. avgusta, na dan kad slavimo Svetog Iliju. Prethodnu noć smo moj “Big bend” i ja nastupali u Svilajncu, odatle sam produžio za Beograd da bih pozavršavao razne obaveze preko dana, a po podne sam krenuo za Užice.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 11. avgusta!