Kris Braun progovorio o noći kada je nasrnuo na Rijanu: Osećao sam se kao čudovište, nikad ranije nisam udario ženu

Autor: Svetlana Stojaković

16.08.2017 14:34

Foto:

Foto:Kris Braun izgubio je velik broj obožavalaca kada je 2009. godine pretukao svoju tadašnju devojku, pevačicu Rijanu. Sada je za dokumentarac o svom životu prvi put reper progovorio o toj noći.

Rijana: Beskrajni spisak ljubavnika

Braun (28) je u dokumentarcu o svom životu "Chris Brown: Welcome To My Life" opisao svoj odnos s bivšom devojkom i detalje njihove svađe koja je završila tučom u automobilu. Otkrio je da je okidač za svađu bila ljubomora.

Naime, Kris je Rijani priznao da je imao aferu s jednom ženom koja je radila za njega, a za koju je ranije rekao da nije imao ništa s njom. Reper tvrdi da je nakon tog priznanja njegova veza s pevačicom postala nasilna.

- Mrzela me je. Sve sam pokušao, ali više mi nije verovala. Tada je sve krenulo nizbrdo. Svađali smo se, dolazilo je i do fizičkih sukoba. Još volim Rijanu, ali biću iskren: svađali smo se, ona bi mene udarila, ja bi udario nju... nikad nije bilo OK - ispričao je Braun idodao da su razgovarali o tome da se ne mogu pojaviti na sceni s modricama i ogrebotinama, te da moraju prestati s takvim ponašanjem.

- Nikad ranije nisam udario ženu. Osećao sam se kao čudovište - rekao je Kris u videu.

One večeri kada je naneo Rijani teške povrede njih dvoje su bili na zabavi Klajva Devisa. Problem je nastao kada se na zabavi pojavila žena sa kojom je Kris imao aferu.

- Rekao sam joj da prestane da dolazi na mesta na koja mi idemo, ali ona se pojavila za našim stolom - ispričao je - Pogledao sam Rijanu, a ona je plakala.

Kako bi dokazao da nije znao da će ta devojka biti na zabavi, dao je Rijani svoj mobilni telefon da proveri poruke. Ali, dotična žena u međuvremenu mu je napisala da će doći.

Објава коју дели badgalriri (@ririsnavyy) дана 16. Авг 2017. у 5:25 PDT

Rijana i reper su krenuli kući, oboje su bili pripiti.

- Vikala je da me mrzi, počela da me udara, bacila je telefon - kazao je reper i dodao:

Prestižno priznanje muzičkoj zvezdi: Harvard izabrao Rijanu za humanitarku godine

- Sećam se da me je udarala, a ja sam je onda jako udario šakom. Rasekao sam joj usnu. Kada sam video krv, šokirao sam se, pitao sam se zašto sam joj to učinio. Ona je tada pljunula krv u moje lice i to me je još više razjarilo. Tukli smo se dok sam vozio. Pokušavala je da uzeme moj telefon, da ga baci kroz prozor, ali nisam joj ga dao. Rekla mi je da stanem. Isčupala je ključeve iz brave i odglumila da ih je bacila. Izašao sam da ih tražim, a za to vreme je ona prolazniku vikala ‘Upomoć, želi da me ubije' - ispričao je Kris Braun koji je dobio policijsku prijavu za nasilje.

Godine 2012. Rijana je prvi put progovorila o toj noći u emisiji kod Opre Vinfri. Rekla je da je Kris ljubav njenog života i da mu je oprostila.