Roman Abramovič i Daša Žukova u novoj "Gloriji": Razvod od milijardu dolara

Autor:

16.08.2017 17:00

Foto:

Foto:



Vlasnik fudbalskog kluba Čelsi i brojnih nekretnina, čovek čije se bogatstvo procenjuje na više od devet milijardi dolara, prvu suprugu je ‘obeštetio’ dvosobnim stanom, drugu sa 150 miliona dolara, a trećoj će verovatno morati da isplati pola svog imetka

Jedno ostrvo unelo je razdor i dovelo do razvoda ruskog milijardera Romana Abramoviča (50) i Daše Žukove (36). Ono se zove Nova Holandija i ne nalazi se u zemlji lala, već u centru Sankt Peterburga, na jednom od kanala. Dojučerašnji bračni partneri kupili su ga, ali su se onda posvađali jer je svako imao svoju viziju šta dalje. Daša je htela da to bude zatvoreno ostrvo klupskog tipa, parče Ibice u gradu na severu Rusije, dok je Roman iza njenih leđa realizovao svoj plan: restorani i mala replika Evrope. Kad je shvatila šta se dogodilo, izbila je žestoka svađa koja se završila - razlazom.

- Posle deset zajedničkih godina doneli smo tešku odluku o razvodu, ali ostaćemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo zajedno pokrenuli. Naše dvoje dece želimo da odgajamo zajedno - piše u saopštenju koje su dojučerašnji supružnici oboje potpisali i objavili u listu “The New York Post”.

Sve detalje razvoda ruskog oligarha Romana Abramoviča i Daše Žukove pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 14. avgusta!

 

Maja Gašić

Autor