Katarina Radivojević u novoj "Gloriji": Velika ljubav s holivudskom zvezdom

Autor:

21.08.2017 19:48

Foto:

Foto:Istaknuta dramska umetnica prvi put javno priznaje da je napustila Srbiju i otisnula se u Ameriku zbog ljubavne romanse s američkom superzvezdom portorikanskih korena Benisijem del Torom, a da je vezu okončala onda kad je shvatila da ne može da ostvari svoj san o stvaranju normalne i zdrave porodice

Sedam godina pošto je na vrhuncu karijere napustila Srbiju i otišla u Ameriku, Katarina Radivojević (38) prvi put javno otkriva da to nije učinila isključivo zbog želje da testira svoje kvalitete u prestonici svetskog filma, već da je na put u nepoznato krenula zbog velike romanse s poznatim holivudskim superstarom Benisijem del Torom (50). Iako se još te 2011. moglo čuti po pozorišnim kuloarima i na filmskim setovima kako je srpska lepotica u strasnoj vezi sa stasitim Portorikancem, iza kojeg je pedesetak uloga u velikim kinematografskim ostvarenjima, kao što su “Traffic”, “Snatch”, “21 Grams” ili “Sin City”, Katarina nikada nije govorila o svom privatnom životu. Tako su sve priče ostale na nivou glasina. Sve do sada, kada je za Gloriju potvrdila da je Benisio razlog zbog kojeg je napustila Srbiju. Od prošle godine se spekuliše da je u vezi s Mihailom Hodorkovskim, ruskim tajkunom, nekadašnjim šefom ruske naftne kompanije “Jukos”.

- U trenutku kad sam odlučila da odem, već dve godine sam u Hrvatskoj snimala seriju “Najbolje godine”. Bila su mi otvorena sva vrata, dobijala sam ponude iz cele bivše Jugoslavije, iz Rusije, s Brodveja. Moj život je u tom trenutku ličio na bajku, ali uprkos tome sam se pitala - šta dalje. Povratak u Beograd me nije zadovoljavao i počela sam da razmišljam o tome da se “odmetnem” u Ameriku.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 21. avgusta!