Ivica Propadalo i Dragana Todorović u novoj "Gloriji": Naše rokersko venčanje

Autor:

15.09.2017 11:29

Foto:

Foto:



Posle šest godina emotivne veze lider benda "Teška industrija" i njegova izabranica iz Beograda sklopili su bračnu zajednicu, svadbenoj žurki prisustvovao je muzički krem bivše Jugoslavije, od Tereze Kesovije, preko braće Jelić iz "YU grupe" do Gabi Novak

Ivica Propadalo (67), jedan od najistaknutijih likovnih umetnika savremenog izraza, scenograf, dizajner, muzičar, osnivač i frontmen sarajevskog pop-rok benda "Teška industrija", izgovorio je sudbonosno  "da" izabranici svog srca Dragani Todorović (40), rođenoj Čačanki, koja dugi niz godina živi i radi u Beogradu. Njih dvoje su svoju šestogodišnju ljubav vešto krili od očiju javnosti sve do prošle subote, kada su razmenili bračne zaveze kod matičara u Zagrebačkoj starogradskoj većnici uz prisustvo najuže porodice - Draganinih roditelja Tomislava i Darinke Todorović, sestre Ivane, Ivičine kćerke Lane, zeta Ivana, unuka Andre, sina Marka i njegove devojke Vedrane, dok su kumovi bili Snežana Jeremić, mladina prijateljica iz Beograda, i mladoženjin ujak Ante Radnić.

Slavlje za prijatelje organizovali su sutradan u Muzeju Mimara. Među zvanicama su bili Željko Bebek, Jurica Pađen iz grupe "Aerodrom", Gabi Novak, Matija Dedić, fudbalski trener Zlatko Dalić, Šemso, frontmen benda "Brkovi", glumica Zana Marjanović sa suprugom, rediteljem Emirom Kapetanovićem, pevač Luka Nižetić, Boris Đurđević iz "Kolonije", muzički producent Nikša Bratoš, Tihomir Pop Asanović iz grupe "Time", kao i gosti iz Beograda - Dragi i Žika Jelić iz legendarne "YU grupe", s kojima Dragana Propadalo deli strast prema motorima i članovi su istog kluba "Harley Davidson", režiser Aleksandar Kukanjac i mnogi drugi.

Prvi ples mladenci su otplesali uz pesmu “Moja poslednja i prva ljubavi”, koju im je s mnogo emocija otpevala Tereza Kesovija. Ceo parti ličio je na rok koncert na kojem su se na pozornici smenjivale legende roka iz sedamdesetih i osamdesetih godina, a na bas gitari je briljirao i mladoženja Ivica popadalo. Bila je to scena kakva ga je i spojila s njegovom Draganom.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 11. septembra!

Maja Gašić

Autor