Džordž Kluni: Plačem više od blizanaca

Autor:

15.09.2017 12:56

Foto:

Foto:



Holivudski superstar Džordž Kluni koji je pre tri meseca po prvi put postao otac, kaže da nije lako odgajati  blizance. A pogotovo ako imate 56 godina.

Nekada veliki zavodnik i zakleti neženja, o kome su maštale žene širom sveta i koji je bio poznat po boemskom načinu života, 2014. se skrasio uz atraktivnu advokaticu za ljudska prava Amal Alamudin sa kojom je početkom juna dobio sina i ćerku - Aleksandra i Elu. 

Prve fotke bebica: Džordž i Amal Kluni sa blizancima otputovali u Italiju (foto)

A post shared by @mr_mrs_clooney on Sep 3, 2017 at 9:13am PDT

Dok svoju suprugu Amal hvali kad god i gde god stigne i za koju smatra da joj majčinstvo savršeno pristaje, kad se o njemu samom radi, priznaje da se bogami oseća vrlo iscrpljeno...

U razgovoru za "Daily Mail" oskarovac je otkrio kako se on nosi sa očinstvom.

A post shared by @mr_mrs_clooney on Sep 3, 2017 at 5:53am PDT


 - Plačem više od blizanaca. Trenutno je to četiri puta dnevno, jer sam premoren - šaljivo je ispričao glumac i dodao - Prisetim se vremena kada sam bio samac i kada nisam morao da brinem o tome da nečiji život zavisi od mene.

Iako premoren, Kluni ipak kaže da mu je menjanje pelana najomiljenija aktivnost kad su bebe u pitanju. To radi vrlo vešto, čak su ga i prijatelji pohvalili.

Glumac je iskreno pričao i o tome koliko su blizanci uneli radosti u njegov i suprugin život.

A post shared by @mr_mrs_clooney on Aug 24, 2017 at 6:17pm PDT


- Naša veza je zaista posebna... Mislim, uvek nam je bilo divno, ali sada još imamo ta dve glavice koje nas zasmejavaju po ceo dan i čine nam život lepšim - ispričao je Kluni koji je nedavno za “Hollywood Reporter" otkrio i kako je zaprosio svoju suprugu.

Džordž Kluni: Kad pronađeš savršenu osobu, njen život postaje važniji od tvog

 

A post shared by @mr_mrs_clooney on Sep 2, 2017 at 10:35am PDT


- Imao sam u telefonu njenu fotografiju na kojoj se smeje dok gleda žirafe, koju sam snimio na safariju u Keniji. Samo sam sebi rekao – mislim da ću je zaprositi. A kada sam to uradio proveo sam dvadeset minuta klečeći, čekajući nju da kaže “da” jer je bila u šoku. Strahovao sam da ne pomisli da je prerano za brak. Od prvog trenutka nije bilo sumnje da smo stvoreni jedno za drugo i da smo pravi tim - iskren je bio Kluni. 

Maja Gašić

Autor