Rajan Filip optužen da je pretukao bivšu: Glumac tvrdi da je on žrtva, šta je istina?

Autor:

19.09.2017 15:46

Foto:

Foto:Bivši suprug američke miljenice Ris Viderspun, zgodni Rajan Filip, suočava se sa ozbiljnim optužbama. Njegova bivša devojka sa kojom je bio u vezi od aprila do jula ove godine, model Elsi Hjuit podnela je juče tužbu protiv glumca, optužujući ga za fizičko zlostavljanje.

A post shared by Moroccanfame (@moroccanfame) on Sep 19, 2017 at 6:05am PDT


U tužbi Hjuitova navodi da je Filip postao nasilan nakon žestoke svađe koja se odigrala 4. jula. Glumac je napustio privatnu žurku na kojoj su oboje bili i vidno besan zbog toga što ga je manekenka celo veče ignorisala otišao kući. Nešto kasnije se kod njega pojavila Elsi s prijateljem, u nameri da pokupi svoje stvari i napusti ga. I tada je počeo pakao.

A post shared by PerezHilton.com (@perezhilton) on Sep 18, 2017 at 4:40pm PDT


- Bio je pod dejstvom alkohola i potpuno izbezumljen od besa - kaže dvadesejednogodišnja manekenka, koja je dodala i da je glumac redovno bio pod dejstvom narkotika - kokaina i ekstazija kao i steroida, zbog čega je imao česte promene raspoloženja i napade agresije.

Kako prenosi amrički portal "People", Hjuitova tvrdi da je nakon verbalnog okršaja u njegovom stanu, glumac nasrnuo na nju, snažno je zgrabio za nadlakticu i gurnuo niz stepenice, usled čega je dobila ozbiljnija nagnječenja mekog tkiva i posekotine, što je konstatovano nakon što je primljena u bolnicu. Manekenka je kao dokaz policiji podnela fotografije na kojima se vide modrice na njenom telu.


S druge strane, Rajanovi prijatelji tvrde da do fizičkog kontakta uopšte nije došlo, što će glumac i dokazati na sudu.

Izvor blizak glumcu za "People" je otkrio da je zapravo Filip bio taj koji je prekinuo ovu vezu, a da se manekenka (pod dejstvom alkohola i narkotika) par dana nakon raskida iznenada pojavila u njegovom stanu. Počela je da ga vređa, udara, odbivši da napusti glumčev dom. Kada je obezbeđenje odvojilo od njega, pala je niz stepenice i tako se povredila.

A post shared by philz (@ryanphillippe) on Sep 13, 2017 at 4:29pm PDT


Šta se zapravo dogodilo i ko je nasrnuo na koga, saznaće se tokom verovatno dugog procesa, jer se čini da ni jedna ni druga strana nemaju nameru da odustanu od sopstvenih verzije istine...

Maja Gašić

Autor