Džordž Kluni u novoj "Gloriji": Nisam savršen otac

Autor: Svetlana Stojaković

20.09.2017 16:32

Foto:

Foto:Tek sad, kad se budi noću na svaka tri sata da blizancima menja pelene, oskarovac je shvatio šta ga je snašlo, i divi se supruzi Amal koja trči na sve strane i prava je mama-atletičarka

Prošla su tri meseca kako je svet munjevito obišla vest da je Amal (39), supruga oskarovca Džordža Klunija (56), rodila blizance. Bračni par je već stekao iskustvo života sa bebama, pa je srećni tata dečaka Aleksandera i kćerke Ele podelio svoju priču sa Kameronom Matisonom, kanadskim TV voditeljem. Sreli su se na filmskom festivalu u Torontu.

- Nisam savršen otac, ali trudim se - bilo je prvo što je Kluni izjavio pre nego što je objasnio zašto je u Kanadu doputovao sam. - Amal je sa decom u Los Anđelesu, u našoj kući. Evo, pre nekoliko minuta smo razgovarali posredstvom fejstajma.

Odmah je priznao da oseća pomalo grižu savesti jer nije sa porodicom.

- Amal sad brine o njima, a kad smo zajedno, to izgleda ovako: ja ustajem noću na svaka tri sata da menjam pelene, ali budi se i ona. Nekako se sad osećam kao krivac što nisam sa njima. Ima tu mnogo posla, ali je i zabavno, čoveče!

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 18. septembra!