Naomi Vots u novoj "Gloriji": Srećno razvedena

Autor:

21.09.2017 17:02

Foto:

Foto:



Iako već punu godinu više nije u braku sa Livom Šrajberom, glumica čuva njegove pse koje je usvojio kao beskućnike posle uragana Harvi koji je nedavno potopio Hjuston

Atraktivna plavuša koja se skrivala iza tamnih naočara, u farmerkama i sa “birkenstock” cipelama, u pratnji dvoje dece i dva psa, ničim nije odavala da je velika holivudska zvezda. Naomi Vots (48) iskoristila je lep septembarski dan u Njujorku za prijatnu šetnju. Uz nju su bili sinovi Saša (10) i Samjuel (8), i psi Kapoj i Česnat. Idila, a ako se neko interesuje gde je muška glava ove porodice, odgovor je jednostavan: Naomi je srećno razvedena žena. Sinovi su zajednički, njeni i bivšeg supruga Liva Šrajbera (49), a psi su - samo njegovi.

Iako im je jedanaest godina dug brak “pukao” pre tačno 12 meseci, glumački par je ostao u izuzetno dobrim odnosima. Liv živi u Los Anđelesu, a Naomi se sa decom preselila u Njujork, ali se redovno viđaju i posećuju. Na vezi, istina telefonskoj, bili su i pre nekoliko nedelja za vreme TV emisije “Live with Kelly and Ryan”. Šou je emitovan neposredno posle uragana Harvi koji je potopio Hjuston, a gost u studiju bio je Šrajber. Televizijska ekipa pratila je sudbinu dva mala psa koja su pronađena u vodi u Hjustonu i potom prebačena u azil u Nju Džersiju. Liv je izrazio želju da ih usvoji, ali nije hteo ništa da radi na svoju ruku. Uživo, iz studija, pozvao je Votsovu da se konsultuju. Ona je pitala decu, svi su mu dali zeleno svetlo, i Kapoj i Česnat su dobili novu kuću.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 18. septembra!

Maja Gašić

Autor