Skarlet Johanson u novoj "Gloriji": Novi dečko sa Harvarda

Autor:

26.09.2017 17:00

Foto:

Foto:



Neposredno posle razvoda od drugog supruga, francuskog novinara Romena Dorijaka, oskarovka je upoznala Kolina Džosta, koji sa diplomom jednog od najprestižnijih univerziteta gradi veliku televizijsku karijeru i osvaja najlepše devojke Holivuda

Mesecima se šuška da je jedna od najlepših žena sveta, glumica Skarlet Johanson (32) u vezi sa piscem Kolinom Džostom (35), ali potvrda nije bilo. Konačno su stigle. Viđeni su kako se ljube u Ist Hemptonu nadomak Njujorka, i to na kiši, što daje novi, romantični ton celoj priči. Odmah potom zajedno su bili u Atlanti, a prethodno na večeri u britanskoj taverni “The East Pole”, u delu Menhetna koji se zove Aper Ist Sajd. Takođe, zajedno su došli i na proslavu 44. rođendana glumca Dejva Čapela krajem avgusta.

Pedantni analitičari, kakvih je po američkim tabloidima veliki broj, čak su izračunali i tačan datum upoznavanja novopečenog holivudskog para: 21. maj. Tog dana Skarlet je gostovala u izuzetno popularnom šouu “Saturday Night Live”, za koji skečeve piše Džost. Posle snimanja su na afterpartiju dugo ćaskali, bilo je očigledno da je varnica kresnula. A da se nešto ozbiljno događa, postalo je jasno nekoliko nedelja kasnije, kad je, obično do grla zakopčana, glumica dala u najmanju ruku čudan intervju magazinu “Cosmopolitan”. Govorila je o - seksu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 25. septembra!

Maja Gašić

Autor