Selena Gomez u novoj "Gloriji": Kako sam dobila sestru

Autor:

27.09.2017 17:00

Foto:

Foto:



Teško oboleloj američkoj pop zvezdi, kojoj je usled lupusa otkazao bubreg, organ je donirala najbolja prijateljica Fransija Raisa, a posle transplantacije devojke su još bliže nego dosad

Stara izreka da zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu, dobila je najnoviju potvrdu u slučaju pop pevačice Selene Gomez (25). Teško obolela od lupusa, u situaciji kad su joj bubrezi otkazali, molila se za spasenje, a ono je stiglo. I to odande odakle ga niko nije očekivao. U liku anonimne glumice Fransije Raise (29), devojke koja je došla u bolnicu u kojoj je Selena ležala i jednostavno rekla da će joj donirati svoj bubreg.

Sve se ovo dešavalo pre nekoliko nedelja, a javnost je sredinom septembra saznala da je pevačica podvrgnuta transplantaciji bubrega. Ona sama je na instagramu objavila sliku sa donorkom Fransijom, fotografiju koja je slomila mnoga srca. Devojke leže jedna pored druge u krevetima, drže se za ruke, vidno su iscrpljene i blede ali sijaju optimizmom.

- Nemam reči kojima bih mogla da opišem zahvalnost koju osećam prema mojoj lepoj prijateljici Fransiji Raisi. Ona mi je dala najdragoceniji poklon, žrtvovala se donirajući mi bubreg. Neverovatno sam blagoslovena. Mnogo te volim, sestro - napisala je Selena.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 25. septembra!

Maja Gašić

Autor