Amal i Džordž Kluni: Tri godine savršene sreće koju su upotpunili Ela i Aleksander (foto/video)

Autor:

27.09.2017 19:43

Foto:

Foto:



Jedan od najomiljenijih parova među poznatim ličnostima, advokatica za ljudska prava Amal i oskarovac Džordž Kluni, danas slavi treću godišnjicu braka.

A post shared by SN.LINE (@sn.line) on Sep 24, 2017 at 3:12am PDT


Nekada zakleti neženja, slomio je brojna ženska srca kada se 27. septembra 2014. zavetovao na večnu ljubav uspešnoj advokatici libanskog porekla. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, i već prvom prilikom Amal je bila pozvana da bude njegova gošća u vili na jezeru Komo.  Ostalo je istorija.

A post shared by Lorna Asabre (@lornaasabre) on Sep 27, 2017 at 12:50am PDT


- Imao sam u telefonu njenu fotografiju na kojoj se smeje dok gleda žirafe, koju sam snimio na safariju u Keniji. Samo sam sebi rekao – mislim da ću je zaprositi. A kada sam to uradio proveo sam dvadeset minuta klečeći, čekajući nju da kaže “da” jer je bila u šoku. Strahovao sam da ne pomisli da je prerano za brak. Od prvog trenutka nije bilo sumnje da smo stvoreni jedno za drugo i da smo pravi tim -  iskreno je otkrio Kluni.

Glamurozno venčanje u Venciji okupilo je krem holivudskog društva, a Amal je izgledala bajkovito u venčanici koji je specijalno za nju dizajnirao Oskar de la Renta.

A post shared by Clooney Fan (@georgeandamal) on Sep 27, 2017 at 12:02am PDT


Raskošna haljina bila je najverovatnije poslednja koju je slavni kreator dizjnirao, budući da je preminuo nepunih mesec dana nakon njihove svadbe.

A post shared by Lorna Asabre (@lornaasabre) on Sep 27, 2017 at 12:49am PDT


Slike sa venčanja su preplavile najprestižnije svetske časopise, a ovako je otprilike izgledao njihov foto-album.

Od tog sudbonosnog 27. septembra, dosta se promenilo u životima slavnog para. Pored poslovnih uspeha, najveća i najradosnija promena bilo je dolazak blizanaca Ele i Aleksandera.

A post shared by @mr_mrs_clooney on Sep 3, 2017 at 9:36am PDT


Pre dva meseca Amal i Džordž su postali roditelji i dok se mama odlično snalazi, glumac je priznao da nije lako postati otac na pragu šezdesete.

Džordž Kluni: Plačem više od blizanaca

I dok značajan broj dama širom sveta potajno priželjkuje da holivudski zavodnik ponovo bude singl, čini se da je on pronašao ljubav za ceo život. O tome da je Amal "ona prava", potvrđuju i brojne izjave slavnog glumca.

A post shared by @mr_mrs_clooney on Aug 24, 2017 at 6:17pm PDT


-U jednom trenu život te druge osobe postane važniji od tvog. To se nije dogodilo samo nama, to se događa svakoj osobi koja ima sreću da pronađe savršenu osobu. Žao mi je što mi se to dogodilo tek sa 50 i nešto godina, ali samo zato što sam mogao da provedem mnogo više vremena s njom - rekao je jednom prilikom Džordž.

A post shared by @mr_mrs_clooney on Aug 20, 2017 at 9:39am PDT

Maja Gašić

Autor