Nataša Bekvalac u novoj "Gloriji": Treća sreća

Autor:

02.10.2017 17:01

Foto:

Foto:



Na dan kada je napunila 37 godina najlepša srpska pevačica udala se na Ibici za biznismena Luku Lazukića, a prijateljima se na velikoj žurki organizovanoj u noćnom klubu poverila kako je uverena da je to njen poslednji brak

Kao u najlepšim ljubavnim filmovima, u sam zalazak sunca, u dugoj beloj haljini kakve su nosile grčke boginje i upletenom kosom, pevačica Nataša Bekvalac je 25. septembra postala gospođa Lazukić. Njen treći suprug Luka Lazukić, poslovni čovek iz Beograda, učinio je sve da njegova draga, koja je tog dana slavila i 37. rođendan, bude najsrećnija mlada na svetu.

Venčanje je organizovano u kasnim večernjim časovima na Ibici, španskom ostrvu na kojem se par i upoznao pre pet godina. Oko tridesetak zvanica, članovi porodica Bekvalac i Lazukić, kumovi i najbolji prijatelji mladenaca, otkrilo je detalje sa ceremonije koja je, kažu, bila toliko emotivna da su mnogi od njih i zaplakali.

Najvažniji dan u životu bračnog para Lazukić počeo je u restoranu na plaži, gde je Nataša pred prisutnima izjavila da će ubuduće nositi prezime svog supruga.

- Veoma dugo se premišljala oko toga da li da uzme Lukino prezime ili ne. Jer, to nije uradila u prethodnim brakovima sa Danilom Ikodnivićem i Ljubom Jovanovićem, a najjači razlog je bio što nije želela da se odrekne očevog prezimena, sa kojim je i napravila muzičku karijeru - otkrila je za "Gloriju" jedna njena prijateljica.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 2. oktobra!