Jelena i Novak Đoković u novoj "Gloriji": Dvanaest godina ljubavi

Autor:

03.10.2017 17:00

Foto:

Foto:



Najbolji sportista u istoriji naše zemlje još jednom je pokazao koliko voli suprugu čestitavši joj godišnjicu veze arhivskom fotografijom na kojoj su njih dvoje zagrljeni tinejdžeri koji ne sanjaju šta će im se sve kasnije događati

Verovatno prvom fotografijom na kojoj su zajedno Novak Đoković je krajem septembra supruzi Jeleni čestitao 12 godina veze i ljubavi. Na slici su njih dvoje zagrljeni, on je tada imao 18 godina a ona nepunih 19. Obučeni su “po poslednjoj modi” te 2005. godine: on u duksu, ona u kožnoj jakni i farmerkama “zvoncarama”.

- Dvanaest godina zajedno s mojom ljubavi. Volim svaki minut! - napisao je Novak na instagramu, gde je postavio ovu poruku Jeleni.

Dirljiva je njihova ljubavna priča koja je započela u tinejdžerskom dobu u Beogradu, a krunisana u leto 2014. venčanjem na Svetom Stefanu. “Gloria” je tada taj divan događaj u životu dvoje slavnih obeležila naslovom “Kiša i svetac za sreću”, a kasnije se ispostavilo da je naslov u neku ruku bio proročki. Kiša, koja je tog dana padala, zaista je donela sreću ovom paru, nekoliko meseci kasnije rodio im se sin kome su dali ime - Stefan.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 2. oktobra!