Goca Tržan u novoj "Gloriji": Čekamo Vida ili Đurđu

Autor:

16.10.2017 10:28

Foto:

Foto:



Pošto je shvatila da joj biološki sat neminovno otkucava a da sa suprugom Rašom želi potomstvo, pevačica je krenula na veštačku oplodnju, i već je izabrala imena za buduće naslednike

Pošto već šest godina ne uspevaju da prirodnim putem dobiju dete, pevačica Goca Tržan (43) i njen suprug Radomir Novaković (29) odlučili su da krenu na veštačku oplodnju. Izabrali su kliniku koja beleži ogromne uspehe u toj oblasti, a jedini razlog zbog kojeg je Goca rešila da javno priča o ovoj intimnoj i za mnoge vrlo bolnoj temi jeste podizanje svesti parovima koji se suočavaju sa istim problemom.

- Čekanje je pogubno, pogotovo kad uđete u neke godine. Tada je sve mnogo teže i problematičnije. Želim da i drugi shvate da u današnje vreme nije sramota suočiti se sa neplodnošću. Dosta toga nam ne ide naruku, od ritma života, zračenja, ishrane - kaže Goca i nastavlja: - Veliki broj žena ima problem sa supružnicima koji odbijaju da prihvate da su možda oni uzrok steriliteta, pa ih onda štede, pokušavaju sve same da završe, ali ovo je situacija u kojoj su obe strane potrebne. Znači, jedini razlog zbog kojeg pričam o ovome kroz šta trenutno prolazim jeste poruka: ne gubite dragoceno vreme.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 16. oktobra!

Maja Gašić

Autor