Marija Kilibarda iskreno o razvodu: Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata

Autor:

18.10.2017 12:22

Foto:

Foto:



O razvodu jedne od najomiljenijih voditeljki Marije Kilibarde od košarkašaVladimira Radmanovića, već mesecima se priča. Atraktivna brineta je pomalo zagonetnim izjavama u nekoliko navrata i dala povoda medijima da zaključe da je kraj ljubavi, ali ni jedno ni drugo nisu potvrdili niti demantovali ove glasine.

Marija Kilibarda: Trudim se da akutnu fazu patnje pregrmim sama

Sada je Marija prvi put progovorila o svom razvodu od Vladimira:

- Nisam u procesu razvoda, to je već gotovo. Smeta mi kad čujem ljude koji komentarišući moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih i sada - navela je voditeljka u intervjuu za magazin "Story".

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Oct 16, 2017 at 9:47am PDT


Šta se desilo pa je par nakon svega godinu dana brakaodlučio da se rastane, marija nije otkrila, ali očigledno je da je ovo bolan period za nju...

- Više ne verujem u ono pravo jer je svaki naš izbor na određeno vreme. Ljudi se vremenom ušuškaju, pomisle sve je u redu, da odnos ne treba da se neguje, a sve može da uvene pa i ljubav. Kad ih pustiš, oni se raspuste, kad ih držiš na oku, onda si davež - iskrena je bila prelepa voditeljka i dodala da će ubuduće "mudrije" birati - Kad čujem ono 'suprotnosti se privlače', odmah pomislim - kakve suprotnosti, hoću nekoga ko je isti car kao i ja. To sam negde pročitala i mnogo mi se sviđa - zaključila je Marija.

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Sep 19, 2017 at 2:03am PDT

Maja Gašić

Autor