Rastužio bivšu: Bred Pit se zaljubio u 32 godine mlađu "verziju" Anđeline Džoli (foto)

Autor:

19.10.2017 21:15

Foto:

Foto:



Saga o popularnom bivšem paru Bredu Pitu (53) i Anđelini Džoli (42) dobila je novi zaplet. Kako prenosi magazin "In Touch", glumac se "do ušiju" zaljubio u  32 godine mlađu koleginicu.

Od kako su on i Džolijeva objavili da se razvode pre godinu dana, holivudski zavodnik se prilično povukao u sebe. Imalo je i na čemu da radi. Bio je na lečenju od alkoholizma, javno se izvinio bivšoj supruzi i njihovo šestoro dece za svoje ispade, a čak se posvetio vajarstvu. Osim kratke veze sa engleskom glumicom Sijenom Miler, činilo se da se i na emotivnom planu zatvorio, a mnogi su nagađali da planira da se vrati lepoj Anđi.

 - Još uvek ne želi da uđe u ozbiljnu vezu - izjavio je tada izvor blizak glumcu.

Ali, čini se da do pomirenja neće doći. Pit očigledno gaji sklonost ka Engleskinjama, pa je tako i njegova nova nova izabranica, perspektivna glumica Ela Parnel, rođena u Velikoj Britaniji, a ono što je sve iznenadilo, jeste poprilična razlika u godinama.

Naime, Ela ima svega 21, što znači da je od iskusnog zavodnika mlađa pune 32 godine! A kako prenose strani mediji, ova vest je izuzetno rastužila Anđelinu, koja se u dubini srca još uvek nadala pomirenju s bivšim.

Osim činjenice da se muškarac njenog života zaljubio u drugu, posebno je pogodilo što je njegova izabranica toliko mlađa od nje. Da stvari budu još gore, Ela i Anđelina su "sarađivale" u filmu "Maleficent", a dodatno poražavajuće je što je Engleskinja u toj bajci glumila "mladu Anđelinu".

Kako navodi izvor bliza glumcu, Bred je toliko očaran mladom Elom, ne samo njenom lepotom već i talentom da je odmah angažovao za svoju seriju "Sweetbitter". Isti izvor kaže da Anđelini ovo nije nimalo lako palo.

- Anđelina je pobesnela kad je čula da joj je dao ulogu u seriji "Sweetbitter" i što se toliko interesuje za nju. Ne može da podnese da Bred bude sa devojkom koja je igrala tinejdž verziju nje same u filmu "Maleficent"

Osim toga, glumica je istakla i da je Bredova nova ljubav svega pet godina starija od njihovog sina Medoksa koji ima 16.

Glumac je vrlo svestan da je razlika u godinama između njega i atraktivne Engelskinje izuzetno velika i da bi mogao da joj bude otac.

 - Svestan je da je razlika ogromna - kaže izvor - i da će svi na ovu vezu gledati kao ispad muškarca koji prolazi kroz krizu srednjih godina, ali njegova opčinjenost Elom je daleko više od fizičke privlačnosti. On je oduševljen njenom ličnošću, humorom i neverovatnim glumačkim talentom - zaključio je izvor.

Ono što je možda utešno za Anđelinu u ovom trenutku jeste što Parnelova fizički prilično liči na nju, zbog čega su je i odabrali da igra njenu "mlađu dublerku"...

Maja Gašić

Autor