Nela Mihailović i Vladimir Petričević u novoj "Gloriji": Naš srećni petak 13.

Autor:

25.10.2017 10:22

Foto:

Foto:Uprkos tome što su se upoznali i venčali na najbaksuzniji dan, glumica i kompozitor, koji su nedavno obeležili 20 godina braka, ističu kako su se mnogo menjali jedno zbog drugog i da je to presudno uticalo da održe stabilnu zajednicu u kojoj su dobili kćerke Martu i Petru i u kojoj ima mnogo ljubavi, ali i tuge i bola, kao i uzajamnog poverenja

Bračni par umetnika, glumica Nela Mihailović (48) i muzičar i kompozitor Vladimir Petričević (51) proslavili su 5. oktobra dve decenije braka.

U tih 20 godina stalo je, kako uglas kažu, mnogo emocija, veselja, tuge, bola, divnih zajedničkih trenutaka, uspešnih i teških perioda i, što im je oboma najvažnije, beskrajno puno ljubavi prema kćerkama Marti i Petri. Pošto su se upoznali jednog petka 13, 1996, potom se i venčali u petak 13, a to je i datum kad im je rođeno prvo dete, nema sumnje da je za njih to najsrećniji dan. A da li su onog prvog petka 13. pomislili da će posle više od dve decenije biti zajedno?

Ostatak intervjua sa bračnim parom umetnika pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 23. oktobra!