Sandra Bulok u novoj "Gloriji": Prvo dete, pa svadba

Autor:

25.10.2017 17:00

Foto:

Foto:



Oskarovka koju prati epitet ‘žene koja ne ume da izabere muškarca’ namerava da se drugi put uda, za fotografa i manekena Brajana Rendala, već je isplanirala i venčanje, ali postoji jedan preduslov

Uprkos glasinama da se udala, oskarovka Sandra Bulok (53) ima druge planove. Ona i njen dečko Brajan Rendal (51), holivudski fotograf i maneken, u završnoj su fazi usvajanja deteta. Obavešteni izvori tvrde da je u pitanju devojčica, i da će papirologija oko usvajanja biti gotova do Božića. Tek posle toga sledi svadba.


Sandra već ima dvoje usvojene dece, sina Luisa (8) i kćerku Lejlu (6). Brajan je nežan s njima, zaista se ponaša kao da im je otac a ne majčin ljubavnik, i klinci već dugo pitaju mamu kad će dobiti društvo. Proces usvajanja je pri kraju, po svoj prilici predstojeća zima biće burna. Čim se glumičina porodica uveća, sledi veselje na njenom ranču u Vajomingu. Biće barbikjua, mnogo kantri muzike i jahanja konja, a sve to ne bi smelo da košta više od pet hiljada dolara. Upravo tako je ona isplanirala svoje venčanje, drugo po redu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 23. oktobra!

Maja Gašić

Autor