Alisija Vikander i Majkl Fasbender u novoj "Gloriji": Venčanje na Ibici

Autor: Maja Gašić

27.10.2017 16:57

Foto:

Foto:Švedska glumica i njen irski kolega, oboje sa sjajnim holivudskim karijerama, posle tri godine veze na španskom ostrvu su organizovali svadbu koja je trebalo da bude tajna, ali su detalji procurili u javnost

Obavijeno velom tajne 14. oktobra je obavljeno venčanje irskog glumca Majkla Fasbendera (40) i švedske glumice Alisije Vikander (29). Tek nekoliko dana kasnije procurile su fotografije i postalo je jasno da je svadba organizovana na Ibici, i da je žurka bila potpuno luda. Mladoženja je bio bos, u bermudama i raskopčanoj košulji, a mlada u čipkanoj beloj haljini kuće Zimmerman i sa belim naočarima za sunce u obliku srca. Slavilo se na plaži, na jahti, u restoranu “Yemanja” i u rizortu “La Granja”, koji je uređen kao farma.

Ni gosti na venčanju, među kojima su na fotografijama identifikovani jedino španski maneken Hon Kortaharena i tamnoputi reditelj zvučnog imena Stiv Makvin, nisu unapred znali čemu će prisustvovati. Njih dvadesetak dobilo je poruke da kupe kartu za Ibicu za 14. oktobar i da će ih tamo sačekati auto koji će ih odvesti na tajnu lokaciju. Kad se pojavio razdrljeni Fasbender i svima počeo da nudi piće, niko nije sumnjao da je u pitanju žurka na plaži, ali kad je Alisija došla u beloj haljini, ubrzo za njom i pop, postalo je jasno da se nalaze na venčanju slavnog para.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 23. oktobra!

Maja Gašić

Autor