Miljana Gavrilović: Vreme je za bebu, venčanje može da sačeka

Autor:

03.11.2017 22:41

Foto:

Foto:



Glumica koju upravo gledamo u drugoj sezoni ‘Sumnjivih lica’ u šestom je mesecu trudnoće, još nije saznala pol deteta, a sa verenikom Milošem ne planira skoro venčanje jer imaju druge prioritete

Mlada glumica Miljana Gavrilović (28), koja je u šestom mesecu trudnoće i čeka prvo dete, kaže da će njen najsrećniji dan u životu biti upravo taj kad se ostvari kao majka. Sa verenikom Milošem Ivovićem (31) planira svadbu, ali ne uskoro, jer sada imaju druge prioritete. Pošto joj drugo stanje prija, ne razmišlja o pauzi već radi punom parom u pozorištu, a snimila je i drugu sezonu serije “Sumnjiva lica” u kojoj tumači lik Leonore.

Kada ste saznali da ste u drugom stanju?

- Letos po povratku iz Crne Gore gde sam učestvovala na festivalu mediteranskog teatra “Purgatorije” u Tivtu i na “Kotorskom festivalu pozorišta za djecu” sa predstavom “Magična lira” udruženja “Čiča Mičino pozorište”, čiji sam član. Iako sam bila okupirana poslom, često su mi misli bile na drugoj strani i kao da mi je neki unutrašnji glas neprestano govorio da sam možda u drugom stanju. Čim sam se vratila u Beograd, odmah sam otišla kod lekara.

U kom ste mesecu i kako podnosite trudnoću?

- Ušla sam u šesti mesec. Osećam se dobro, nisam imala nikakve velike promene u odnosu na prethodni period.

Znate li već pol bebe i da li biste više voleli devojčicu ili dečaka?

- Ne znam još pol, ali, iskreno, ne priželjkujem ništa, najbitnije mi je da na svet donesem zdravu bebu.

Kako ste se Miloš i vi upoznali, šta vas je posebno privuklo kod njega?

- Upoznale su nas nama bliske osobe. Iz prvih naših susreta i razgovora nisam mogla da zaključim šta mi se najviše dopada kod njega, ali kako je vreme prolazilo, shvatila sam da me je privuklo to što je stabilan, principijelan, ima viziju kako sebe vidi za izvestan broj godina i ciljeve kojima teži, kao i to što se drži date reči. Tada sam shvatila da mi treba baš takav muškarac, jer sam ja umetnička duša i sanjar, nekada nisam u trenutku svesna ozbiljnosti određenih životnih okolnosti. Najvažnije mi je da se dopunjujemo i da me on podržava u svemu, baš kao i ja njega.

Vereni ste već dve godine. Kako vas je zaprosio?

- Trebalo je da proslavim rođendan sa svojim najbližim prijateljima i žurila sam da sve obaveze završim do večeri. Dogovorila sam se sa Milošem da se nađemo u gradu, ali on je kasnio, izgovarao se da je zatvoreno nekoliko ulica, a ja sam, kako je vreme odmicalo, bila sve više besna. Kad smo došli kući, sve je bilo sređeno, ukrašeno, sa spremljenim posluženjem i rođendanskom tortom. Pre nego što sam dunula svećice na torti, zamislila sam želju. Okrenula sam se i Miloš je stajao sa prstenom u ruci. Pitao me je hoću li da budem njegova žena i ja sam odmah odgovorila “da”, srećna što mi se želja ostvarila.

Sa Markom Živićem u seriji "Folk"

Planirate li svadbu?

- Naravno, ali ne u skorije vreme, jer sad imamo druge prioritete.

Kako biste voleli da izgleda taj, po mnogima najsrećniji dan u životu?

- Mnogim devojkama to jeste jedan od najvažnijih dana u životu, ali za mene će to biti dan kada se budem ostvarila kao majka.

S obzirom na to da ste ovog leta dosta snimali, i da ne planirate pauzu, gde ćemo vas sve gledati?

- Drago mi je što sam učestvovala u spotu Željka Joksimovića za pesmu “Milimetar”, koji je za dva meseca imao skoro 14 miliona pregleda. Radujem se novoj sezoni serije “Sumnjiva lica” i ulozi Leonore koju tumačim i koja će tek sada dobiti pravi smisao. Hvala rediteljima Dušanu Miliću, Vladimiru Tagiću, Goranu Stankoviću i Pavlu Vučkoviću koji su mi ukazali poverenje u nastavku ove Nušićeve aktuelizacije. Igram i u komadima “Mleko” i “Život je pred tobom” u Beogradskom dramskom pozorištu, zatim u “Balkanskom seksu i gradu 2” čija će beogradska premijera biti uskoro, u dečjim predstavama “Magična lira”, “Velika pljačka dvora” i “Bestrage potrage” i mnogim drugim u Akademiji 28. Posebno mi je zadovoljstvo što sam deo projekta “Drug nije meta”.