Neda Stojanović u novoj "Gloriji": Diplomac iz bekstejdža

Autor:

04.11.2017 10:04

Foto:

Foto:



Pored toga što redovno nosi modele slavnih dizajnera na nedeljama mode u Parizu i Milanu i fotografiše se za ‘Vogue’, srpska manekenka je uspela da završi Učiteljski fakultet, a mnoge ispite je spremala u pauzama kastinga i revija

Neda Stojanović (25) je poslednjih godina jedna od naših najuspešnijih manekenki. Uprkos tome što nosi modele najpoznatijih svetskih dizajnera na nedeljama mode u Parizu i Milanu, ne propušta nijedan Belgrade Fashion Week uverena kako je to mala zahvalnost manifestaciji i gradu koji su je poslali u svet. Modom se bavi od trenutka kad je pobedila na takmičenju “Prvi srpski top-model”, što je bilo pre sedam godina. Oduvek je maštala o pisti i činilo joj se da je modeling prava profesija za nju.

- Kad sam sa osamnaest godina videla reklamu za takmičenje, prijavila sam se, mada nisam ništa očekivala - objašnjava Neda. - Želela sam da vidim kako sve to izgleda iznutra, a nakon što sam prošla prve kastinge i završila među prvih petnaest devojaka, nisam ni slutila šta me sve čeka pred kamerama, kao ni na koji način će se takmičenje odvijati.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 30. oktobra!