Boris Kargotić u novoj "Gloriji": Sat plakanja zbog Madone

Autor:

11.11.2017 14:00

Foto:

Foto:



Beogradski kreator nije mogao da savlada emocije kad je saznao da je najveća svetska pop zvezda nosila njegovu haljinu na venčanju svog menadžera Gaja Osearija

Iako su se za njegove kreacije zainteresovale Ledi Gaga, Bijonse i Rijana, a u martu njegovu haljinu obukla i Niki Minaž, za Borisa Kargotića (30), dizajnera koji stoji iza brenda “Demode”, najveći uspeh u karijeri desio se nedavno, kada je njegovu kreaciju naručila Madona. Zvezda je bila veoma jasna u svojim zahtevima. Bila joj je potrebna jedinstvena haljina koju će nositi na venčanju svog menadžera Gaja Osearija.

- To nije prvi put da se Madona interesovala za neki moj odevni predmet. Igrom slučaja, dopala joj se jakna koju sam radio, pa me je njen stilista Ejob Joanes kontaktirao putem instagrama. Ostalo je da se dogovorimo oko detalja, a onda sam jedne večeri, pre otprilike mesec, od njega primio poruku na votsapu u kojoj me pita zašto ne odgovaram na mejl i da li znam da Madona proba stvari sutra. Pomislio sam da se neko šali sa mnom, a onda video da nam je čovek zaista pisao i detaljno objasnio koje jakne želi, a da ja nisam video mejl.

Ostatak intervjua sa Borisom Kargotićem pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 6. novembra!

Maja Gašić

Autor