Fergi nakon razvoda od Duamela: Džoša ću voleti zauvek

Autor:

12.11.2017 10:44

Foto:

Foto:



Nepuna dva meseca posle razvoda od Džoša Duamela, gostujući u TV šouu, pop pevačica se rasplakala pred kamerama dok je govorila o bivšem suprugu sa kojim ima četvorogodišnjeg sina

Najzad, skoro dva meseca posle objave da se razvodi od supruga, glumca Džoša Duamela (44), pevačica Fergi (42) otvorila je dušu. Pred milionima TV gledalaca, i to toliko emotivno da je sigurno dirnula mnoge od njih. U intervjuu koji je dala tok-šou zvezdi Vendi Vilijams, na pitanje o razvodu oči su joj se napunile suzama.

Džoš Dumel i sin u epizodi “Vidi, mama, bez ruku”

- Iskreno, nisam planirala da se razvedem - jedva je izgovorila pevačica, vidno potresena.

Voditeljka je odmah shvatila da je dirnula u najdublju emociju, i nije više insistirala na toj priči. Da bi nekako umirila Fergi, čiji govor tela je bio rečitiji od njenih suza, upitala je koliko dugo su se ona i Džoš poznavali pre braka.

Pevačica razgovara o svom razvodu sa TV voditeljkom Vendi Vilijams

- Pet godina... možda četiri... Pet godina smo se zabavljali pre nego što me je zaprosio - promucala je.

A onda se i sama vratila na temu razvoda, i dodala:

- To nije bio moj plan. Želela sam da zauvek ostanem udata, i mislim da ću zauvek voleti Džoša.

LAŽNA SLIKA

Par je objavio da se razvodi u septembru, a tada je otkriveno da oni još od februara ne žive pod istim krovom. Upoznali su se 2004, kad je grupa Black Eyed Peas, u kojoj je Fergi pevala, snimala epizodu za Duamelov šou “Las Vegas”. U decembru 2007. on je kleknuo i zamolio za njenu ruku, venčali su se 10. januara 2009, a u avgustu 2013. dobili su sina Aksla.

Fergi i Džoš Duamel sa sinom Akslom

Fergi nije krila da želi još dece, i sad je jasnije zašto je uvek spuštala pogled i tiho izgovarala tu svoju želju. Kao da joj je bilo neprijatno da govori o tome.

- Pa kako da imaju još dece kad skoro nikad nisu bili zajedno? Zbog poslova su najčešće bili razdvojeni, zaista su retki trenuci kad ste ih mogli videti zajedno - izjavio je američkim novinarima dobar prijatelj slavnog para.

Brzo prebolela razvod: Fergi u najizazovnijem izdanju (foto)

Ipak, u javnosti je stvorena slika velike ljubavi i vezanosti. Važili su za jedan od najstabilnijih i najsrećnijih selebriti parova. Sad isplivavaju na površinu mnoge tajne njihovog zajedničkog života. Između ostalog, da su potpuno različiti karakteri, i da im interesovanja nisu ni približno zajednička. Džoš je “momak sa obe noge na zemlji”, zanimaju ga kućni poslovi i TV emisije “Uradi sam”, gde “krade” fore i primenjuje ih. Na drugoj strani, Fergi obožava crvene tepihe, živi za holivudske partije i skupe toalete.

Emocije su proključale dok je pričala o tome kako je želela da i dalje bude u braku

I pored svega, pevačica je bila ta koja je verovala u brak, a glumac ju je prevario. Desilo se to neposredno posle venčanja, Duamel je priznao da je proveo noć sa striptizetom u Atlanti. Bila je to bomba koja je pretila da odmah pretvori njihov odnos u prah, ali oboje su rešili da se bore. Zajedno su išli na psihoterapije, što je godinama kasnije Fergi priznala u razgovoru sa Oprom Vinfri.

- Ta, da je tako nazovem, “stvar” čak je bila pozitivna, mislim da nam je učvrstila brak - rekla je tada.

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on Jul 19, 2017 at 5:47am PDT

Njihovi zajednički prijatelji su ubeđeni da su iskreno želeli “dete broj 2”, ali da jednostavno nikako nisu mogli oboje da se nađu na pravom mestu u pravom trenutku. U januaru ove godine, na godišnjicu braka, tradicionalno su razmenili poruke ljubavi i nežnosti na instagramu. Zato je i bilo iznenađenje za mnoge kad su u septembru objavili da se razvode. Neki novinari su krenuli u analize fotografija, pa su utvrdili da je glumac prestao da nosi burmu još u junu. To je ukazalo na dugotrajno neslaganje, a ubrzo se došlo do spoznaje da par ne živi zajedno mesecima.
Ako su ih “ubile” različite sklonosti, njihova ljubav je, bar što se Fergi tiče, još i te kako živa. To je priznala i u intervjuu Vendi Vilijams:

- Volim Džoša. On je otac mog sina. To dete je naš životni projekat, i u obavezi smo da učinimo sve najbolje za njega.

A post shared by Fergie (@fergie) on Oct 20, 2017 at 6:27pm PDT

Inače, posle razvoda pevačica je propala i na biznis planu. Izdala je dugo najavljivani album “Double Douchess”, za koji je snimila četiri spota, što ju je skupo koštalo.

- Još otplaćujem te spotove, i mislim da ću morati da uzmem kredit. Imam i stvari koje mogu da prodam.