Džordž Kluni o nasledniku: Kad se Aleksander smeje, cela soba se ori

Autor:

13.11.2017 16:21

Foto:

Foto:Holivudski superstar Džordž Kluni (56), koji je pre pet meseci po prvi put postao otac, kaže da nije lako odgajati blizance.

Džordž Kluni: Nije više dasa koji osvaja devojke

Nekada veliki zavodnik i zakleti neženja o kome su maštale žene širom sveta, 2014. se skrasio uz atraktivnu advokaticu za ljudska prava Amal Alamudin sa kojom je početkom juna dobio sina Aleksandera i ćerkicu Elu. 

Otkad su se bebe rodile Džordž se neprestano šali na sopstveni račun, ističući da nije lako biti "tata u godinama", a za svoju suprugu ima samo reči hvale.

– Iskreno, nisam očekivao da ću sa 56 godina provoditi vreme držeći blizance. Još se nisam prilagodio i pomalo sam umoran od roditeljskih obaveza. Dok je Amal, na primer, potpuno drugačija. Ona je kao atletičarka, samo trči. Savršeno dobro se snalazi i odmah je postala stručnjak za bebe - izjavio je jednom prilikom.

U nedavnom intervjuu za "Extra" glumac je otkrio i da je njegov naslednik Aleksander poprilično bucmast, ali da je jedna vesela i nasmejana bebica.

- Teži je skoro kilogram i po od sestre. On je jedan mali siledžija. Pravi debeljko - rekao je Kluni i dodao - Kad se smeje, cela soba se ori, glasniji je od svih u prostoriji. To je urnebesno!

Kluni je u svom stilu dodao i da su on i Amal  "završili sa pravljenjem dece".

Maja Gašić

Autor