Džulija Roberts u novoj "Gloriji": Ljubimica Holivuda

Autor:

17.11.2017 10:22

Foto:

Foto:



Američka glumica koja je letos posetila Beograd a nedavno proslavila pedeseti rođendan lepa je kao na početku karijere, ali ne zahvaljujući botoksu i operacijama nego, kako kaže, sreći koju je nakon niza veza, raskinutih veridbi i razvoda pronašla u braku sa snimateljem Danijelom Moderom

Džulija Roberts prešla je pedesetu, ali očigledno skriva neku tajnu koju obične smrtnice ne znaju. Zaključili su to i u časopisu “People” te su glumicu pre nekoliko meseci proglasili najlepšom ženom sveta, i to rekordni peti put, uz pitanje: Kako ostaje zauvek mlada? S njihove naslovnice ona se prvi put blistavo smešila još 1991, nakon što se vinula među zvezde s hitom “Zgodna žena”, potom je titulu najlepše i prateću naslovnu stranu dobila i 2000, pa 2005, 2010. i ponovo ove godine, a gotovo je neverovatno da između prve i ove poslednje fotografije jedva da ima razlike: Džulijin osmeh jednako je blistav i jednako je lepa i mladolika.

Zaista, u čemu je tajna njene večne mladosti? Glumica tvrdi da neke posebne tajne nema i da je za lepotu najvažnija sreća, koju je ona pronašla u svojoj porodici. Ipak, priznaje i da preduzima neke korake, premda kaže da još nije posegnula za botoksom i sličnim zahvatima za pomlađivanje.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 13. novembra!