Brižit i Emanuel Makron: Najintrigantniji par otkrio recept za srećan brak

Autor:

20.11.2017 21:00

Foto:

Foto:



Nakon Melanije i Donalda Trampa, koji su nazaobilazna tema svih svetskih medija, čini se da francuski predsednik Emanuel i njegova supruga Brižit najviše intrigiraju javnost.

Otkako se 40-godišnji Emanuel kandidovao za predsednika Francuske, javnost je opsednuta njegovom romansom sa 24 godine starijom Brižit. Tako je na videlo izašlo da njihovo poznanstvo datira još iz školskih dana, ali ne na način na koji se većina parova upozna – kao drugari iz klupe. Naime, Brižit je bila Emanuelova nastavnica. On je imao svega 16 godina, a ona 40. Uprkos silnom protivljenju njegovih roditelja, rodila se ljubav koju su 13 godina kasnije i krunisali brakom.

Smelom kombinacijom Brižit Makron izazvala rat na društvenim mrežama (foto)

– Ne osećam razliku u godinama. Ujutru doručkujemo zajedno, ja sa svojim borama, a on sa svojom svežinom. Ali, tako je kako je – otkrila je Brižit jednom prilikom.

A kako oboje kažu, ta ljubav istim intezitetom i danas traje. U nedavnom intervjuu za "Paris Match", francuski predsednik je otkrio kako, uporkos brojnim obavezama, održavaju romansu.

Makron kaže da jednom nedeljno obavezno izađu na večeru u neki romantični restoran.

- Ne ostajemo kod kuće. Poznate su nam sve protokolarne i ostale obaveze, ali želimo da sačuvamo taj naš deo slobode - kaže najmlađi predsednik u istoriji Francuske.

Brižit Makron: Ovako prva dama Francuske održava vitku liniju

Subotu veče provode u krugu porodice, ukoliko ne iskrsnu neke predsedničke obveze.

Maja Gašić

Autor