Anđelka Prpić o braku: Potpuna iskrenost nije uvek najbolji put, ali je moj jedini

Autor:

22.11.2017 19:30

Foto:

Foto:



Glumica Anđelka Prpić (32) publiku je osvojila ulogom u humorističkoj seriji “Andrija i Anđelka”, a u kojoj sa kolegom Andrijom Miloševićem prolazi skroz svakodnevne krize i dileme sa kojima se jedan ljubavni par sreće.


Anđelka je u već šest godina u srećnom braku sa Dariom, a par ima petogodišnjeg sina Jakšu. Njihova ljubav započela je pre sedam godina i to jednom bezazlenom laži. Naime, Anđelka je od Daria sakrila kojom profesijom se bavi...

- U stvari, to je bio eksperiment. Želela sam da proverim da li bih u budućnosti mogla da verodostojno glumim bilo koju ulogu, pa sam rekla da radim u banci i on mi je poverovao. Trajalo je čak nekoliko dana - ispričala je glumica u razgovoru za "Story".

Svesna je da potpuna iskrenost često nije najmudriji način da se sačuva harmonija u braku, ali kako sama kaže drugačije ne ume.

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Nov 3, 2017 at 3:55pm PDT

- Možda potpuna iskrenost nije uvek najbolji put, ali je moj jedini. Bubnem sve na sto, pa neka je Bog u pomoći. Znam da je često bolje stati na loptu, ali šta ću kad ova moja stalno skače - duhovito kaže Anđelka i dodaje da su i ona i suprug vremenom naučili kako da "stanu na loptu".

Maja Gašić

Autor