Vinona Rajder u novoj "Gloriji": Tukli su me

Autor:

23.11.2017 17:31

Foto:

Foto:



Holivudska glumica bila je žrtva vršnjačkog nasilja kao srednjoškolka, ali još više od toga ju je zabolela odluka prosvetnih vlasti da umesto da kazne nasilnike - iz škole isključe nju

U poplavi svedočenja o seksualnom zlostavljanju, koju je pokrenuo slučaj Harvija Vajnstajna, izdvaja se nedavna ispovest slavne holivudske “nestašne devojke” Vinone Rajder.

Ova glumica krupnih očiju i dečačke građe ima već 46 godina, mada bi se mnogi zakleli da je bar deceniju mlađa. Međutim, godine čine svoje, vreme je već za Vinoninu autobiografiju, a za to se pobrinuo “ghost writer” Najdžer Gudal. U knjizi koja je nedavno objavljena on donosi brojne zastrašujuće detalje iz glumičinog detinjstva.

- Jednom sam došla u srednju školu odevena u garderobu kupljenu u “Armiji spasa” - svedoči Vinona. - Bila je to tipična odeća za dečake. Otišla sam u svlačionicu i čula glasove iza sebe, vikali su: “Hej, pederu”. Kad sam se pojavila u školskom hodniku, napali su me moji vršnjaci. Uhvatili su me za glavu i udarali u školski ormarić.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 20. novembra!