Bračna idila Maje i Nenada Pagonisa: Par koji po svemu "ispada iz kalupa"

Autor:

24.11.2017 12:00

Foto:

Foto:



Nenad Pagonis (29) osvojio je domaću publiku učešćem u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato". Niko nije znao koliki muzički i zabavljački talenat se krije u višestrukom šampionu Evrope i sveta u boksu i kik-boksu. Ipak, muzika je  bila njegova prva ljubav...

Maja i Nenad Pagonis: Tokom sedam godina smo se razilazili i mirili, ali su nas deca pripitomila

A post shared by Nenad Pagonis (@nenadpagonis) on Nov 23, 2017 at 7:00am PST


– Počeo sam da sviram gitaru sa petnaest godina, dakle, pre nego što sam se zainteresovao za kik-boks. Još tada sam sebi rekao da ću biti ili vrhunski muzičar ili vrhunski sportista. Postao sam ovo drugo, ali ne kasnim ni sa muzikom. Uostalom, rokenrol i jeste za čvrste momke - rekao je za "Hello!" Pagonis.

A post shared by Nenad Pagonis (@nenadpagonis) on Nov 14, 2017 at 2:16pm PST


A ljubav prema rok muzici spojila ga je sa njegovom suprugom, glumicom Majom Brukner (36) , sa kojom ima ćerkicu Tesu i sina Vladimirosa.

- Danas je teško naći ženu koja voli rokenrol, a pri tom je lepa, zgodna, ima stila i harizmu. Obično su te lepe i zgodne neke manekenkice koje slušaju turbo-folk. Maja “ubija” kako peva, emotivna je i na više načina “ispada iz kalupa” - otkrio je Nenad za "Hello!", a Maja kaže da je njen suprug po svemu jedinstven:

- Privukla me je njegova hrabrost, osobina koja mi je uvek bila izuzetno bitna. Potpuno se razlikuje od ostalih iz svoje generacije, kao da je neki vanzemaljac koji je sišao na zemlju. Njegov način života, samostalnost, ozbiljnost, zrelost, izgled, sve to me je jednako osvojilo.

Par uživa u svojoj oazi, idiličnoj kući koju su izgradili po svojoj meri nadomak Novog Sada.

- Shvatio sam da mi gradski život i buka više uopšte ne odgovaraju. Kako vreme odmiče sve više volim mir i tišinu, svoje prostrano dvorište. Veliki sam komformista, uživam da je meni i mojima udobno, prijatno, da nam je sve nadohvat ruke. Ali i da nam dođu prijatelji, da se družimo, a sve to u stanu ne može, pa smo se opredelili za ovu varijantu. A otkako smo dobili sina Vladimirosa, sve mi je savršeno, ovo je najlepši period u mom životu - ispričao je Nenad svojevremeno za "Gloriju".

Maja Gašić

Autor