Marija Kilibarda: Svakodnevno čistim srce suzama, to me čini zdravijom

Autor: Svetlana Stojaković

04.12.2017 10:06

Foto:Voditeljka Marija Kilibarda jedna je od naših poznatih ličnosti koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Duhovita, iskrena i emotivna, Marija je otkrila kakva je zapravo kada se kamere ugase. Priznaje da je laka kada je reč o suzama, da za sve stvari koje joj se dese u životu pronalazi opravdanje i da uvek korača uzdignute glave.

Објава коју дели marija kilibarda (@kilimara) дана 22. Окт 2017. у 6:22 PDT

-Plakala sam pre tri nedelje u emisiji "150 minuta" koja je išla uživo gde je bila priča o ljubavi. Nas žene sve to dotakne, a još ako vam gost bude emotivan, suze su neizbežne - rekla je Marija i dodala:

Marija Kilibarda: Trudim se da akutnu fazu patnje pregrmim sama

- Privatno plačem svaki dan na muziku, filmove. Ja sam jedna od onih koja je laka na suze. Kažu da su suze zdrave. Suze čiste dušu, glavu, srce i što je najvažnije, održavaju nas zdravijima. Ne sme to da se nagomila i da se zadrži negde unutar našeg organizma pa, ne daj bože, da izleti na neki način koji ne treba.

Na pitanje da li je čistila srce suzama, Marija je iskreno rekla za Blic:

- Stalno to radim.

Ova šarmantna voditeljka otkriva da je jedna od onih dama koje nemaju problem da posete psihoterapeta kada osete potrebu za tim.

-Išla sam. Ali, znate, prvo i osnovno pravilo psihoterapije je da se o tome ne govori. Zato ne bih iznosila detalje - rekla je šaljivo voditeljka.

Објава коју дели marija kilibarda (@kilimara) дана 27. Сеп 2017. у 6:50 PDT

Iako je nedavno stavila tačku na brak sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem, nametnulo se pitanje da li bi ponovo izgovorila sudbonsno "da". Da detaljije o tome govori nije želela, uz opravdanje da je rano o tome sada pričati.

Marija Kilibarda i Dejan Pantelić: Prijateljstvo, zanat najstariji

-Neki ljudi su mnogo restriktivniji, neki brže prevazilaze određene situacije. Ja volim sve da lepo prođe, čisto da za neke stvari možeš da budeš spreman.

Na pitanje kakav muškarac može da joj se dopadne, Marija je u šaljivom tonu prokomentarisala.

-Svi misle da muškarci padaju na žene koji trepću, a u stvari, mi žene padamo na frajere koji trepću - rekla je uz osmeh Marija.