Ana Bebić u novoj "Gloriji": Trudnica se nije štedela

Autor:

11.12.2017 17:00

Foto:

Foto:Pevačica i buduća majka, koja će se poroditi na proleće, udala se za Ivana Đolića i tom prilikom uzela njegovo prezime, a onda na svadbi zapevala ne skrivajući emocije koje su je u jednom trenutku savladale

Pop pevačica Ana Bebić (31) i IT stručnjak Ivan Đolić (32) venčali su se 3. decembra u Zemunu, a sneg koji je tog dana padao (prvi put ove godine) nije pokvario raspoloženje među zvanicama. Na svadbi su uživali njihovi najbliži prijatelji, kao i porodice. Anina je došla iz Metkovića, grada na ušću Neretve u Jadransko more.

Nevesta, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, blistala je u svedenoj i elegantnoj venčanici. Pred matičarem je svoje prezime Bebić zamenila muževljevim i od sada će u svim dokumentima biti Ana Đolić, a tako će se predstavljati i na javnim nastupima. Kaže da jednostavno želi da se preziva ne samo isto kao Ivan nego i kao njihova deca.

Trudnoća nije sprečila mladu da bude među najveselijima na svadbi, te da se u jednom trenutku lati i mikrofona. Zbog emocija koje su je savladale, prisustva njenih roditelja, tate Zorana i mame Tomislave, brata Ivana i sestre Zrinke, kao i bliskih prijatelja, nije mogla a da ne zapeva. Izvela je svoju pesmu “Italiana”, Breninu “Miki, Mićo” i Prinsov hit “Kiss”.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 11. decembra.