Jelena Gavrilović: Kraj velike ljubavi

Autor:

14.12.2017 20:00

Foto:

Foto:



Maštala je o porodici i deci, živela je godinu i po sa biznismenom Vladimirom Jevtićem, a onda se završila veza u koju je glumica poznata iz brojnih serija mnogo uložila i iz koje je izašla emotivno slomljena

Iako se to po njenom ponašanju na prvu ne bi reklo, Jelena Gavrilović (34) nedavno je doživela pravi emotivni slom. Glumica je raskinula jednoipogodišnju vezu sa biznismenom Vladimirom Jevtićem, i već se odselila iz stana u kome su živeli zajedno. Budući da je vrhunska profesionalka koja se svemu što radi daje do kraja, po njenom nedavnom ponašanju na snimanju serije “Istine i laži” nije se moglo ni naslutiti kroz šta prolazi.

Jelena kao da je nagovestila krah veze u jednom intervjuu koji je dala u oktobru, kada je govorila o tome na šta je sve spremna da bi sačuvala ljubav.

- Osoba sam koja se za ljubav i za prijateljstvo bori do kraja. Veoma mi je teško da prihvatim ili poverujem da je nečemu došao kraj, ali za sve postoji granica. Opraštam i borim se, mada onog momenta kada je gotovo, smatram da nemam tu šta da tražim. To vam je kao polomljena vaza koju pokušavate ponovo da sastavite iz delića, ali su toliko iskrckani da ona više ne može da postoji kao celina - rekla je tada.

ŽELELA JE PORODICU

Jelena Gavrilović je uvek poštovala intimu svog partnera Vladimira, koji nije deo javnog života pa se o njemu gotovo ništa nije znalo. Postoji samo jedna fotografija na kojoj je par zajedno, sa letovanja u Grčkoj, i pregršt njenih izjava da je srećno zaljubljena, da voli, kao i da uskoro želi da zasnuje porodicu.

- Moja sreća ne zavisi od braka, taj papir ne znači ništa. Porodica bi me učinila potpuno srećnom, to je ono čemu težim i što osećam da će me upotpuniti jednoga dana. Naravno, pored posla kojim se bavim, jer žena nikako ne sme da izgubi sebe.

Glumica nikad nije ni krila koliko čezne za tim da se ostvari kao majka. Uprkos brojnim uspesima koje niže, uvek je govorila da je sigurna u to da će je više od bilo kakvog priznanja obradovati - dete.

- Duže od deset godina bavim se ovim poslom, mnogo se trudim i konstantno radim na sebi. Međutim, šta god da ostvarimo u poslu, nema mnogo smisla ako ne zasnujemo porodicu. Ja silno želim da postanem majka.

Pre nekoliko godina njena karijera krenula je uzlaznom putanjom. Glumila je u “Sinđelićima”, pa u seriji Radoša Bajića “Selo gori, a baba se češlja”, potom u “Komšijama”, a tek ćemo je gledati kao vizantijsku princezu i ženu Stefana Prvovenčanog u “Nemanjićima”. Pored rada na filmu, televiziji i u pozorištu, kao i zapaženim TV reklamama, igrala je i u muzičkim spotovima Ane Stanić i Zdravka Ćolića. I baš ta prezaposlenost je bila razlog što je pre dve godine, kada je bila na korak do braka, raskinula veridbu sa montažerom Stevanom Marićem. Nakon što su leto proveli na Lefkadi, odlučili su da se prekinu višegodišnju vezu.

Jelena je nedavno doživela novi ljubavni brodolom, ali ni on je nije slomio. Naprotiv, kaže da iz svega toga izlazi jača.

Maja Gašić

Autor