Okrenula "stari" list: Dženet Džekson se vratila bivšem

Autor:

20.12.2017 21:25

Foto:

Foto:



Bilo je potrebno da prođe osam meseci od ljubavnog brodoloma sa katarskim biznismenom Visamom Al Manom, da bi Dženet Džekson "krenula dalje". Makar za javnost.

Sramotna ponuda: Zašto je Dženet Džekson odbila odštetu od pola milijarde dolara

Ono što je sve iznenadilo jeste što je do kraha braka koji je trajao pet godina, došlo svega nekoliko meseci nakon što su dobili dete. U 50. godini muzička zvezda je prvi put postala mama, što je mesecima bila tema svih svetskih medija.


Međutim, tada je izašla na videlo "tamna strana" njenog braka. Naime, kako su pojedini izvori bliski pevačici tvrdili, Visam je imao prilično stroga pravila ponašanja u javnosti, pa joj je tako branio da se provokativno oblači, da bude izazovna na sceni (što znači bez "uvijanja" i zavodljivog plesa)... Dženet je navodno bila ljuta i zbog toga što njen suprug nije želeo da se viđaju sa njenim prijateljima i porodicom...


Prave razloge razvoda znaju samo njih dvoje, ali činjenica je da su svega četiri meseca od rođenja njihovog sina Eliše stavili tačku na brak.

A kako tvrdi "US Weekly", Dženet je sada spremna za novu ljubav. Tačnije za staru. Pevačica se u sklopu svoje svetske turneje imala specijalnog gosta - bivšeg dečka muzičkog producenta Džermejna Duprija.

A post shared by @sheknowsgossip on Dec 20, 2017 at 6:18am PST


Džekson i Dupri su nakon sedam godina veze raskinuli pre osam godina, a kada se pevačica udala za Al Mana potpuno su prekinuli kontakt. Kako izvor blizak paru prenosi, sada su ponovo zajedno, a na gostovanju Atlanti se nisu razdvajali jedno od drugog.

A post shared by Closer Weekly (@closerweekly) on Dec 20, 2017 at 9:05am PST


- Sve vreme su se držali za ruke i mazili - kaže izvor za "US Weekly".

 

Maja Gašić

Autor