Ana Bebić: Život se potrudi da sve stvari na kraju dođu na svoje mesto

Autor:

22.12.2017 19:00

Foto:

Foto:



Pevačica i buduća majka, koja će se poroditi na proleće, udala se za Ivana Đolića i tom prilikom uzela njegovo prezime, a onda na svadbi zapevala ne skrivajući emocije koje su je u jednom trenutku savladale

Pop pevačica Ana Bebić (31) i IT stručnjak Ivan Đolić (32) venčali su se 3. decembra u Zemunu, a sneg koji je tog dana padao (prvi put ove godine) nije pokvario raspoloženje među zvanicama. Na svadbi su uživali njihovi najbliži prijatelji, kao i porodice. Anina je došla iz Metkovića, grada na ušću Neretve u Jadransko more.

A post shared by Ivan Djolic (@idjolic) on Dec 7, 2017 at 11:56am PST


Nevesta, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, blistala je u svedenoj i elegantnoj venčanici. Pred matičarem je svoje prezime Bebić zamenila muževljevim i od sada će u svim dokumentima biti Ana Đolić, a tako će se predstavljati i na javnim nastupima. Kaže da jednostavno želi da se preziva ne samo isto kao Ivan nego i kao njihova deca.

Trudnoća nije sprečila mladu da bude među najveselijima na svadbi, te da se u jednom trenutku lati i mikrofona. Zbog emocija koje su je savladale, prisustva njenih roditelja, tate Zorana i mame Tomislave, brata Ivana i sestre Zrinke, kao i bliskih prijatelja, nije mogla a da ne zapeva. Izvela je svoju pesmu “Italiana”, Breninu “Miki, Mićo” i Prinsov hit “Kiss”.

A post shared by Nikola Bazik (@zikba) on Dec 3, 2017 at 10:05am PST

A post shared by Igor Zec (@zekonja85) on Dec 3, 2017 at 2:05pm PST


Iako još uvek ne znaju pol bebe, Ana i Ivan vest o trudnoći prihvatili su sa oduševljenjem. Pevačica tvrdi da se za ulogu roditelja nikad ne može biti spreman, ali da se život potrudi da sve stvari na kraju dođu na svoje mesto.

PUTOVANJA IH SPAJAJU

Ana, koja je više od pet godina bila u vezi sa muzičkim producentom Filipom Miletićem, zabavljala se sa Ivanom Đolićem nešto više od godinu dana. Odmah je znala da je on onaj pravi, posle samo nekoliko meseci ljubavi počeli su da žive zajedno u Beogradu, a ona je i pre nego što ju je Ivan zaprosio imala spreman odgovor. Naravno - potvrdan.

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Dec 8, 2017 at 3:24am PST


Par deli slične stavove o braku i porodici, a strast prema putovanjima je ono što ih dodatno zbližava. Javnost je za njihovu vezu saznala upravo zahvaljujući fotografijama koje su na društvene mreže postavljali sa svetskih destinacija koje su posetili.

A post shared by Ivan Djolic (@idjolic) on Aug 13, 2017 at 8:47am PDT

Maja Gašić

Autor